Voorscreening Contra-indicaties

Regelmatig word er over een massage gedacht dat deze geheel veilig is en ten alle tijden gegeven kan worden. Helaas is dit niet altijd het geval. Bij gezonde mensen zonder een contra-indicatie kunnen vrijwel alle massages onder normale omstandigheden gegeven worden, maar om veilig en zonder (grote) risico's te kunnen werken, word ten alle tijden binnen de intake een risico inventarisatie gemaakt, welke ook bekend staan als contra-indicaties. Ik vind dat je als klant niet persé alle contra-indicaties uit je hoofd hoeft te kennen, vandaar dat hier onderaan een voorscreening staat waarmee je vlot kunt overzien of er überhaupt sprake is van een contra-indicatie.

Contra-indicaties

Er zijn verschillende contra-indicaties die gelden bij bepaalde soorten massages. Is een bepaalde indicatie bij de ene massage wél een contra-indicatie, zal dat bij de andere massage weer geen contra-indicatie zijn. Om deze reden worden de contra-indicaties vastgelegd in je persoonlijk dossier, zodat ik voorafgaand de massage altijd overzie of de massage wel of niet een risico vormt op je eigen gezondheid. Ik neem namelijk geen onnodige risico's op de gezondheid van mensen. Naast de contra-indicaties vanuit ziekte, medicatie en/of aandoeningen geldt er ook nog een andere contra-indicatie, namelijk omgevingswarmte. Zeker bij een therapeutische massagevorm is het van belang dat het lichaam na een (inspannende) massage goed kan herstellen en warmte (een buitentemperatuur vanaf ongeveer 22 graden) bemoelijkt al bij bepaalde massagevormen een herstel waarbij een extra risico genomen zou worden op de gezondheid. Een gevolg kan zijn dat je negatievere bijwerkingen krijgt van een massage, zoals flauwvallen, hoofdpijn, spierkrampen e.d., welke ik bij voorkeur wil vermijden en op dat moment ervoor kies deze niet uit te voeren. Dit komt allen voort vanuit mogelijke contra-indicaties.

Ook in verband met verzekeringen en wettelijke verplichtingen ben ik ten alle tijden verplicht om risico's uit te sluiten alvorens ik een massage start. Vandaar dat ik zelf ook erg goed op let of er geen onnodige risico's worden genomen.


Voorscreening contra-indicaties

Bij deze voorscreening krijg je inzicht of je mogelijkerwijs een contra-indicatie hebt op een massage(techniek). Je kunt de onderstaande vragen beantwoorden. Indien je geen contra-indicatie hebt, kun je dit formulier niet toesturen. Indien je wel een contra-indicatie hebt, kun je het formulier ter beoordeling toesturen naar massagepraktijk Romano Sandee. Dit voorkomt teleurstelling na het reserveren van de massage. Bovendien zorgt dit ervoor dat het risico op een negatief effect van de massage beperkt word.

Wanneer je nieuw komt als klant bij massagepraktijk Romano Sandee, zullen de vragen ook in het intakeformulier staan. Het is dan noodzakelijk om deze opnieuw in te vullen.

Heb je problemen met je bloeddruk?(*)

Ongeldige invoer

Heb je last van flauwtes of flauw vallen?(*)

Ongeldige invoer

Heb je een ziekte en/of aandoening?(*)

Ongeldige invoer

Gebruik je medicatie? (Anti-conceptie telt niet mee)(*)

Ongeldige invoer

Gebruik je anti-biotica?(*)

Ongeldige invoer

Gebruik je anti-depressivia?(*)

Ongeldige invoer

Is er een pacemaker aanwezig?(*)

Ongeldige invoer

Heb je trombose?(*)

Ongeldige invoer

Heb je spataderen?(*)

Ongeldige invoer

Heb je allergieën? (*)

Ongeldige invoer

Ben je Zwanger op dit moment?(*)

Ongeldige invoer

Zijn er andere medische zaken?(*)

Ongeldige invoer

Bedankt voor je voorscreening. Op basis van de door jouw gegeven antwoorden zijn er op dit moment geen contra-indicaties welke een risico kunnen vormen om de massage te ontvangen. Mocht er toch iets tussentijds wijzigen, is het altijd goed dit aan te geven bij Romano Sandee.

Welke medicatie gebruik je?
Ongeldige invoer

Welke aandoening(en) heb je?
Ongeldige invoer

Hoe vaak val je flauw en in welke situaties?
Ongeldige invoer

Kun je toelichten waar je de spataderen hebt lopen en of dit ook in het te behandelen gebied is?
Ongeldige invoer

Hoe lang ben je zwanger?
Ongeldige invoer

Waar ben je allergisch voor?
Ongeldige invoer

Je gaf aan dat er iets anders was op het medisch vlak, je kunt dat hier toelichten:
Ongeldige invoer

Ik zou je graag willen bereiken om een terugkoppeling te geven op je screening. Zou je hieronder je contactgegevens willen invullen?

Naam:
Ongeldige invoer

E-mail:
Ongeldige invoer

Telefoonnummer:
Ongeldige invoer

Welke massage(s) wil je reserveren?
Ongeldige invoer

Hier heb je nog ruimte voor vragen/opmerkingen:
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee