Licentie aanvraag auteursrechterlijk materiaal

Wil je graag gebruik maken van de fantastische webteksten van de website van massagepraktijk Romano Sandee? Dat is mogelijk, door hiervoor een licentie aan te vragen. Wanneer je géén licentie aanvraagt en toch gebruik maakt van de webteksten, maak je inbreuk op de auteursrechten en intellectueel eigendom van massagepraktijk Romano Sandee. Dit kan leiden tot (hoge) dwangsommen op het moment dat geconstateerd word dat je de teksten (gedeeltelijk) hebt overgenomen op uw website of andere publicatiemateriaal. De kosten die voortvloeien uit een dergelijk traject, zullen altijd op de inbreukmakende partij verhaald worden. Ter indicatie: een brief van de advocaat met een sommatie het auteursrechterlijk materiaal te verwijderen komt al snel neer op € 500,- exclusief btw. Wees verstandig en vraag daarom eerst toestemming om teksten of auteursrechterlijk materiaal te gebruiken via het onderstaande aanvraagformulier.

 

Licentie aanvraag webteksten
 1. Bedrijfsnaam:(*)
  Ongeldige invoer
 2. Jouw naam:(*)
  Ongeldige invoer
 3. Adres en huisnummer:(*)
  Ongeldige invoer
 4. Postcode:(*)
  Ongeldige invoer
 5. Plaats:(*)
  Ongeldige invoer
 6. Land:(*)
  Ongeldige invoer
 7. E-mailadres:(*)
  Ongeldige invoer
 8. Telefoonnummer:(*)
  Ongeldige invoer
 9. Vul hieronder s.v.p. van welke teksten je van de website van massagepraktijk Romano Sandee gebruik wil maken. Als het gaat om losse alinea's, geef dan s.v.p. aan welke alinea's het betreffen.
 10. Geef hieronder aan van welke teksten (de URL zoals je hem bovenstaand in de adresbalk vind) je gebruik wil maken. Graag één URL per regel invoeren of te scheiden met een komma.(*)
  Ongeldige invoer
 11. Gaat het om specifieke alinea's van één van deze pagina?(*)
  Ongeldige invoer
 12. Geef hieronder weer welke alinea's je wil gebruiken?
  Ongeldige invoer
 13. Op welke website(s) wil je deze webteksten plaatsen?(*)
  Ongeldige invoer
 14. Voordat je dit formulier kunt verzenden, dien je eerst akkoord te gaan met de onderstaande voorwaarden. Je geeft daarbij tevens aan op de hoogte te zijn.
 15. Ik ga ermee akkoord dat:(*)

  Ongeldige invoer

 1. Snel contact

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 48 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 5 kalenderdagen voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 48 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, vul dan de onderstaande velden in. Dan plaats ik de afspraak voor je.

  Het is momenteel niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen i.v.m. de opleiding welke Romano momenteel volgt. Wil u graag telefonisch contact, vul dan het formulier in met het verzoek om terug te bellen.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Het is momenteel niet mogelijk om telefonisch te reserveren, daar Romano momenteel een opleiding volgt en hiervoor stage loopt. Wil je graag telefonisch contact? Verzoek dan om terug te bellen. Terugbellen word geprobeerd om binnen 3 dagen te doen in een tijdvak van 7.00 uur 's ochtends tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Je mag in het verzoek voorkeuren aangeven, maar deze kunnen niet altijd gehonoreerd worden.

  Telefonisch reserveren voor buiten de tijden in het online reserveersysteem heeft momenteel geen nut: de tijden zijn afgestemd op het stagerooster en hierbuiten zijn geen mogelijkheden.
 12. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 13. Je kunt jezelf inschrijven als cliënt via deze webpagina.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:(*)
  Ongeldige invoer
 21. Adres:
  Ongeldige invoer
 22. Postcode:
  Ongeldige invoer
 23. Plaats:
  Ongeldige invoer
 24. Welke soort olie wil je?
  Ongeldige invoer
 25. Welke massagetafel wil je?
  Ongeldige invoer
 26. Ik ga akkoord met:(*)


  Ongeldige invoer
 27. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 28. Ongeldige invoer
 29. Nog niet aangevinkt
© 2020 Romano Sandee