Korting voor minima

Korting voor minima

Massagepraktijk Romano Sandee is van mening dat het in principe voor een ieder mogelijk moet kunnen zijn om een massage te nemen, ook wanneer de financiële middelen minder toereikend zijn. Hierdoor is bijvoorbeeld de Stichting Massage Community ook ontstaan welke tot en met 2019 elke twee weken actief was en Romano Sandee de initiator van was. Omdat de stichting slapende is gezet, wordt er binnen mijn massagepraktijk als alternatief erop een actief minimabeleid gevoerd. Dit betekent dat wanneer je aan de voorwaarden voldoet, tegen een goedkoper tarief gebruik kunt maken van de massages. Op deze pagina vind je meer informatie hoe je als minima gebruik kan maken van de regeling voor minima.

Wie beschouwd Romano Sandee als minima?

Wanneer je onder de minima valt, dan gaat het over een inkomen van maximaal € 1.1.00,- netto per maand voor een alleenstaande. Voor een meerpersoonshuishouden rekent Romano op een inkomen van maximaal € 1.700,- netto per maand. Ook kun je onder de minima vallen wanneer je een hoger inkomen hebt, maar onder bewind staat van een bewindvoerder. 

Het aanbod aan minima

Voor mensen met een minimum inkomen kun je voordeliger gebruik maken van een massage, mits je voldoet aan de voorwaarden. Het aanbod is alleen van kracht voor de massages voor de locatie Zuidbroek. Het is niet te combineren met andere acties en/of kortingen. De korting is niet van kracht op workshops en/of cursussen.

Voorwaarden voor minima

Om gebruik te te kunnen maken van de speciale tarieven voor minima, moet je voldoen aan elk van de onderstaande voorwaarden. De voorwaarden zijn aanvullend op de algemene voorwaarden en de privacy disclaimer.

 • Deze regeling is alleen voor de massage op de locatie Zuidbroek.
 • Je inkomen is niet hoger dan € 1.100,- netto per maand of als meerpersoonshuishouden niet hoger dan € 1.700,- netto per maand. Deze bedragen zijn exclusief de te ontvangen toeslagen zoals huur- en zorgtoeslag. Je kan een hoger inkomen hebben wanneer je onder bewind staat. In dit geval dien je dit aan te tonen met een uitkeringsspecificatie van de bewindvoerder. 
 • Je moet je inkomen aan kunnen tonen wil je gebruik maken van het minimabeleid. Dit kan middels een loonstrook, uitkeringsspecificatie of bankafschriften.
 • Massagepraktijk Romano Sandee is gerechtigd om regelmatig (ten hoogste 3 keer per jaar) steeksproefsgewijs te controleren of je nog aan de voorwaarden van het inkomen voldoet.
 • Minima printen zelf het intakeformulier uit en nemen deze ingevuld mee naar de afspraak. Indien dit niet het geval is, word het tarief gerekend voor het intakegesprek.
 • Om gebruik te maken van het voordeliger tarief, doet de minima een reserveerverzoek.
 • De minimale afnametijd voor een massage is 45 minuten.
 • De cliënt die onder het minimatarief valt verzorgd een (éénpersooons) hoeslaken, de handdoek voor over zich heen en materiaal om massageolie af te kunnen nemen, bv. een washandje of gastendoekje.
 • Wanneer misbruik word vermoedt kan het zo zijn dat de regeling word ontbonden bij de individuele cliënt. Bijvoorbeeld: wanneer gezien word dat de cliënt wel regelmatig (dure) aanschaffingen doet of bovengemiddeld vaak op vakantie gaat is het niet langer gerechtvaardigd om gebruik te kunnen maken van het minimatarief.
 • Je kan maximaal 10 keer per jaar gebruik maken van deze kortingsregeling.
 • Zoals gezegd is deze korting niet te combineen met andere kortingen en/of aanbiedingen. Verder is de korting niet van kracht op diensten waarbij er sprake is van kennisoverdracht, bv. in geval van een workshop.