Cadeaubon massage

Cadeaubon Romano Sandee Massagepraktijk te Groningen en productenlijn 2

Waarom een cadeaubon van massagepraktijk Romano Sandee geven?

vinkje

Een ruime keuze van massages, massageworkshops of een volledige massagecursus

vinkje

Bepaal zelf de waarde van de cadeaubon, of het nu gaat om € 5,- of € 250,- (of iets totaal anders: het is mogelijk)

vinkje

Bij een waarde van de cadeaubon van € 20,- of hoger word de cadeaubon je gratis toegezonden met een track&trace code. 

vinkje

Bij een waarde van € 75,- of hoger doe ik een cadeautje bij.

vinkje

De cadeaubon is tot 5 jaar na de uitgiftedatum nog te verzilveren, wat alle tijd geeft tot verzilveren.

Massage cadeau geven

Wat is er nu leuker dan iemand een beleving cadeau geven? Een massage of een massage-arrangement naar keuze biedt hierin uitkomst. Je kunt iemand ook een cadeaubon geven. De cadeaubon kan iemand kan verzilveren voor een massage, arrangement of product, naar keuze van de ontvanger. 

Cadeaubon multifunctioneel

De cadeaubon van Romano Sandee is multifunctioneel. Je kan de cadeaubon besteden bij massagepraktijk Romano Sandee, waar je keuze hebt uit ruim twintig vormen van massage, diverse workshops en arrangementen. Daarmee heeft de ontvanger in elk geval een vrije keuze in hoe hij of zij de bon wil gaan besteden.

Daarnaast kun je met deze zelfde cadeaubon ook producten kopen in de massagepraktijk die handig zijn bij het geven van massages, zoals de thuiscursus Cuppingtherapie met daarbij een cuppingset of ter ondersteuning van rugklachten een backstretcher.

De cadeaubon is vijf jaar geldig vanaf de uitgiftedatum. Dat biedt genoeg tijd om je cadeaubon te besteden.

Prijs cadeaubon

Bij de cadeaubon kun je zelf bepalen van welke waarde je de bon wil ontvangen. Echter wil je natuurlijk wél een cadeaubon geven waarmee de ontvanger ook wat kan. Raadpleeg daarom de tarieven voor het moment dat je een cadeaubon wil aankopen.

Wel geldt er een minimum tarief waarvoor ik een cadeaubon naar je toe stuur. Het minimum tarief bedraagt € 20,-. De bon word dan verzonden met een Track&trace, zodat je kan volgen waar de bon is en wanneer je deze thuis kan verwachten.

Bij cadeaubonnen van € 75,- en hoger, zal de cadeaubon verder worden aangekleed met een leuk cadeautje bij de bon.

Cadeaubon laten toesturen

Je kunt de cadeaubon toe laten sturen. Maak daarvoor het gewenste bedrag over naar IBAN NL32 ASNB 0942 5140 84 ten name van Massagepraktijk Romano Sandee te Meeden o.v.v. je cadeaubon. Doe dit in combinatie met een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat ik ook weet naar welk adres de cadeaubon verstuurd moet worden. Na ontvangst van de betaling word uiterlijk binnen 3 werkdagen je cadeaubon verstuurd.

Cadeaubon ophalen in de massagepraktijk

Je kan er ook voor kiezen om de cadeaubon op te halen op een massage locatie. Maak dan via het online reserveersysteem een afhaalafspraak van maximaal 10 minuten, waarna je de cadeaubon in de massagepraktijk direct kunt afrekenen en meenemen. Ook is het in de praktijk mogelijk producten mee te nemen: het is dan wel handig om bij je reservering aan te geven welke producten bij het veld opmerkingen, zodat ik ook deze mee neem naar de locatie. Geef in dit veld ook aan welke waarde je cadeaubon moet hebben en op welke naam deze mag komen te staan. Dan zorg ik dat alles klaar ligt voor je wanneer je hier komt. Je kan ook een e-mail sturen om (indien tijden niet passen zoals in het reserveersysteem staan) met een alternatieve datum en tijd.