Welke massage voor mij?

Bij massagepraktijk Romano Sandee heb je keuze uit veel vormen van massages en massageworkshops. Ik kan me dan ook voorstellen dat het erg veel is en daarom heb ik onderstaand een vragenlijst gemaakt die je helpt in het maken van de keuze van de massage die je online kunt reserveren. Daarnaast kun je altijd kiezen voor een "Ontspannende massage" of "Klachtgerichte massage" in het reserveersysteem, dan word tijdens de afspraak bekeken welke massage bij je past.

 

Welke massage is geschikt voor mij?
 1. Wat is het doel aan je bezoek van de massagepraktijk?
  Ongeldige invoer
 2. Om wat voor klacht gaat het?
  Ongeldige invoer
 3. Houd je van warmte of normaal bij de ontspannende massage?
  Ongeldige invoer
 4. Wat wil je precies leren?
  Ongeldige invoer
 5. Neem contact op via de webpagina Contact voor een persoonlijk advies.
 6. Hoe lang is de spierklacht aanwezig?
  Ongeldige invoer
 7. Je kan hiervoor het beste gebruik maken van de Fibromassage®.
 8. Hiervoor is de Guasha Massage een optie. Ook kan Cupping Therapie hierin wat voor jouw betekenen. Ik zou zelf Cupping Therapie als eerste aanraden, daar deze massagetherapie beter te doseren is dan bij Guasha Therapie.
 9. Je kan het beste kiezen voor de "Klachtgerichte massage" in het reserveersysteem, boek hiervoor tenminste 60 minuten, dan kunnen we aan de hand van het gesprek en wat er gevoeld word, bepalen welke massagetechniek voor jouw geschikt is.
 10. Je kan online het beste kiezen voor een sportmassage of therapeutische hotstone massage.
 11. Ik zou in dit geval Cupping therapie aanbevelen, deze zal dan ondersteund worden met sportmassage.
 12. Boek in het online reserveersysteem de "klachtgerichte massage" van tenminste 60 minuten. Gezien de spierspanning / klachten al langer aanwezig zijn, zal ter plaatse lokaal moeten worden bekeken welke techniek het beste bij je past.
 13. Ik houd ervan om tijdens mijn warmte massage:
  Ongeldige invoer
 14. Met wat voor grondstof wil je dat de zachte warme massage plaats gaat vinden?
  Ongeldige invoer
 15. De massage die bij jouw antwoorden past is de Hotstone massage. Deze kan dan worden gecombineerd met een sportmassage of klassieke massage.
 16. Wanneer je van chocolade en massage houd, dan is de warme Hot Chocolate Massage voor jou geschikt.
 17. Wanneer je van honing en massage houd, dan is de warme Honing Massage voor jou geschikt. Daarnaast krijg je na afloop er een zachte huid van.
 18. Als je van zeep houd, of wellicht al eens hammam hebt gehad, dan is de Hot Soap Massage de massage die bij je past. Je word deels gemasseerd met zeep en water, en afsluitend nog even met massageolie, zodat je huid niet uitdroogt.
 19. Je hebt geen idee welke ontspannende massage je moet kiezen? Dat kan natuurlijk. Boek daarom in het online reserveersysteem de "Ontspannende massage" en word verrast door de verschillende massagevormen die gebruikt worden naast intuïtieve massage.
 20. Op basis van je antwoorden zou de Kruidenstempelmassage voor jouw geschikt zijn. Je word "bestempeld" met warme kruidenbuidels en tussendoor word zachtjes gemasseerd.
 21. Welke situatie is bij jouw van toepassing?
  Ongeldige invoer
 22. Voor welk deel van het lichaam zou je een massage willen?
  Ongeldige invoer
 23. Houd je van een normale (standaard) massage of probeer je graag iets nieuws uit?
  Ongeldige invoer
 24. Leuk dat je eens iets anders wil proberen. Ook daarin heeft massagepraktijk Romano Sandee verschillende opties, die ik niet helemaal via dit formulier kan uitsplitsen. Daarom laat ik deze laatste keuze aan jezelf over. Kijk maar of het je aanspreekt op de webpagina's van de volgende massages:
 25. Je bent mogelijk van het type; doe maar normaal, dan ben je al gek genoeg. Dan zou ik adviseren voor de klassieke massage of sportmassage te gaan.
 26. Op basis van je antwoorden zou ik de stoelmassage adviseren waarbij je in een speciaal ontworpen massagestoel zit. Hierbij krijg je over de kleding heen op basis van drukpunten een massage.
 27. Op basis van je antwoorden zou ik de voetreflexmassage adviseren. De massage begint met een ontspannende voetenbad waarna aan de hand van druk met de duim je voeten worden gemasseerd voor een ontspannend effect.
 28. Op basis van je gegeven antwoorden zou ik je de gezichtsmassage met ijsbollen adviseren.
 29. Gefeliciteerd met je zwangerschap! In mijn massagepraktijk heb ik daarvoor de Zwangerschapsmassage die daarvoor geschikt is. Als alternatief hierop is eventueel ook de Hawaiiaanse Lomi Lomi Massage geschikt.
 30. Voor kinderen is bij mijn massagepraktijk speciaal de Shantala Kindermassage in het assortiment opgenomen. Daarnaast kunnen kinderen ook gebruik maken van de Hawaiiaanse Lomi Lomi Massage.
 31. Wat wil je bij je partner aan massage leren?
  Ongeldige invoer
 32. Wil je een massage leren die uniek en onderscheidend is of standaard?
  Ongeldige invoer
 33. Op basis van de gegeven antwoorden zou ik de workshop Liefdevolle massage aanbevelen van 1 uur. In deze workshop krijg je een massage op maat gemaakt voor de rug, schouders en nek. Bij aanvang van de workshop vraag ik wat je wil leren; is het ontspannend of zijn er nog specifieke klachten? Dan krijg je daarop de massage aangeleerd, persoonlijk en uniek. Na afloop krijg je een geplastificeerde massagekaart mee naar huis waar de meeste massage grepen omschreven staan die je in de workshop hebt geleerd.
 34. Op basis van de gegeven antwoorden zou ik de workshop Liefdevolle massage aanbevelen van 1,5 uur. In deze workshop krijg je een massage op maat gemaakt voor de rug, schouders en nek. Daarbij kun je ook kiezen om de armen en handen erbij te leren OF de benen en voeten. Ook kan de ene partner kiezen voor bijvoorbeeld de armen terwijl de ander kiest voor de benen. Bij aanvang van de workshop vraag ik wat je wil leren; is het ontspannend of zijn er nog specifieke klachten? Dan krijg je daarop de massage aangeleerd, persoonlijk en uniek. Na afloop krijg je een geplastificeerde massagekaart mee naar huis waar de meeste massage grepen omschreven staan die je in de workshop hebt geleerd.
 35. Op basis van de gegeven antwoorden zou ik de workshop Liefdevolle massage aanbevelen van 2,5 uur. In deze workshop krijg je een massage op maat gemaakt voor de achterzijde van je lichaam vanaf de nek tot de voeten. Per persoon heb je iets langer dan 1 uur de massage, tussentijds krijg je 10 minuutjes even pauze omdat voor veel mensen 2,5 uur achter elkaar gelijk wat veel is. Bij aanvang van de workshop vraag ik wat je wil leren; is het ontspannend of zijn er nog specifieke klachten? Dan krijg je daarop de massage aangeleerd, persoonlijk en uniek. Gezien de duur van deze workshop, is er voldoende gelegenheid ook deze te combineren. Na afloop krijg je een geplastificeerde massagekaart mee naar huis waar de meeste massage grepen omschreven staan die je in de workshop hebt geleerd.
 36. Je wil graag een standaard massage leren geven. Daar bied ik in mijn massagepraktijk verschillende opties toe, die vallen onder de modules van de Huis-, Tuin- en Keuken massagecursus. Deze modules zijn ingericht voor mensen die nog géén massagekennis hebben opgedaan waarop de tijdseenheid is gebaseerd en duurt gemiddeld tussen de 1,5 en 2 uur (wanneer je snel leert mogelijk korter). Je leert de massage 1 op 1 in de massagepraktijk. Hierbij dien je dan zelf zorg te dragen aan een proefpersoon. De massage modules die beschikbaar zijn:
  • Stoelmassage
  • Klassieke massage
  • Sportmassage
  • Lomi Lomi Massage
  • Aromatherapie (max. 1 uur)
  • Voetreflexmassage
  • Danza Massage
  • Hot Chocolate Massage
  • Hotstone Massage

  Vanaf september 2013 zullen daarnaast nieuwe modules worden toegevoegd als mogelijkheid om te komen volgen.
 37. Wanneer je een bijzondere massage wil leren, dan kun je in mijn praktijk 2 massagevormen leren die door mijzelf ontwikkeld zijn. Daarbij is één van de massagevormen officieel als merk geregistreerd en heeft optioneel een licentieprogramma. De massages zijn dan ook bedoeld voor de professionele masseur.

  Wil je je klant een absolute beleving meegeven, dan is de Romano Massage® iets voor jou. Je neemt de klant mee naar het Romeinse tijdperk je geeft een traditionele Romeinse massage.

  Een andere massagecursus voor professionals is de cursus Anti-katermassage een mogelijkheid. Hierbij werk je via reflexpunten op de rug de kater het lichaam uit. Het zorgt ervoor dat in een half uur tijd de intensiteit van de kater doet afnemen naar een dragelijk niveau. De massage is zowel op de massagestoel als massagetafel te geven.