Massagepraktijk Romano Sandee verhuist naar Zuidbroek

Massagepraktijk Romano Sandee verhuist naar Zuidbroek

Massagepraktijk Romano Sandee gaat verhuizen naar Zuidbroek. De grote verhuizing zal daarmee in augustus 2020 gaan plaatsvinden. In deze tijd is het helaas minder mogelijk om massages op locatie te boeken. De locatie in Zuidbroek zal net als in Groningen weer aan huis zijn. 

De locatie is een mooi gelegen locatie in Zuidbroek aan de Wilhelminalaan 5. De locatie is erg goed bereikbaar vanaf het station op slechts 400 meter afstand van het treinstation. Daarnaast heeft het door de ligging aan de A7 ook een mooie aanrijroute met de auto. Dat maakt het mede een mooie ligging voor de praktijk. 

Wel zal de praktijkruimte zelf in stapjes opgeknapt gaan worden. Een verhuizing zelf geeft namelijk altijd een hogere kostenpost. Daarom zal in eerste instantie de ruimte praktijk-klaar gemaakt worden, maar zal er voor de verdere vormgevingen het in de ruimte in stapjes klaargemaakt worden. Tevens is er gekozen voor een nieuwe huisstijl, die dan ook in stapjes word aangepast. In eerste instantie is geïnvesteerd in nieuwe huisstijl, nieuwe bedrijfskleding en bijvoorbeeld nieuwe visitekaartjes. De kleurstelling is op de website inmiddels al aangepast. Een volgende stap hierin zou het maken van nieuwe foto's zijn, waarna je pas weer verder kan gaan naar een volgende stap.