Massagepraktijk Romano Sandee opent weer in 2020

Meeden, 24 september 2019 - Massagepraktijk Romano Sandee gaat weer open. Dit heeft voor een heel groot deel er mee te maken dat er is besloten om Stichting Massage Community in de huidige vorm stop te gaan zetten. In het laatste kwartaal van 2019 zullen daar nog enkele massage avonden gehouden worden en de financiële jaarrekening op orde worden gebracht. Vanaf het eerst kwartaal van 2020 gaat de massagepraktijk dan weer open, alleen dan wel op een aangepaste wijze.

Geen praktijk meer aan huis

In februari 2019 had ik nog een massagepraktijk aan huis. Echter ben ik zelf inmiddels gaan samen wonen en zijn we naar een andere gemeente verhuisd, waarbij er momenteel geen plek is voor een praktijk aan huis. Voor 2020 moest er daarom een andere oplossing komen, waarvoor er is gekozen om de massages en massage workshops bij mensen thuis te gaan geven in hun eigen vertrouwelijke omgeving. Daarvoor zijn inmiddels de tarieven ook aangepast.

Reserveren gaat een beetje veranderen

Het online reserveren gaat dan ook een beetje veranderen. Het online reserveersysteem word in de loop van kwartaal 4 weer online gebracht. Hierbij maak je niet direct een afspraak, maar maak je een afspraakverzoek. Deze zal ik nu eerst weer moeten gaan bekijken op basis van de locatie en verwachte reistijden tussen cliënten in. Daardoor kunnen tijden wat verschuiven dan je mogelijk in de eerste plaats had bedacht. Er komen gezien mijn opleiding en werk géén vaste dagen in het reserveersysteem, maar de dagen zullen gepland worden op basis van het roorster wat ik al heb.

Massage bij je thuis

De massages of massageworkshops gaan dus bij je thuis plaatsvinden, maar kunnen bijvoorbeeld ook plaatsvinden op het werk of als je op vakantie bent je je bungalow o.i.d.. Echter zal de ruimte toch wel aan een aantal minimale eisen moeten voldoen:

 • Bij een stoelmassage thuis, beschikbare ruimte: 6 m2
 • Bij een tafelmassage thuis, beschikbare ruimte: 10 m2
 • Een prettige temperatuur voor jezelf om in te liggen. Ik raad aan dit rond 22 graden Celcius te voldoen, maar optioneel kan ik ook een elektrische deken meenemen voor op de massagetafel waardoor een temperatuur van 19 á 20 graden afdoende is: een stroompunt is dan wel handig.

Cliëntendossiers gaan nog veranderen

Tot nu toe werd altijd in Excel gewerkt. Bij ambulant werken is dit eigenlijk niet handig noch praktisch. Bovendien in het kader van de privacywetgeving vraagt het meer maatregelen. In kwartaal 4 ga ik dit nader onderzoeken en een keuze maken in hoe dit het beste vormgegeven kan worden.

 1. Snel contact

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 48 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 5 kalenderdagen voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 48 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, vul dan de onderstaande velden in. Dan plaats ik de afspraak voor je.

  Het is momenteel niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen i.v.m. de opleiding welke Romano momenteel volgt. Wil u graag telefonisch contact, vul dan het formulier in met het verzoek om terug te bellen.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Het is momenteel niet mogelijk om telefonisch te reserveren, daar Romano momenteel een opleiding volgt en hiervoor stage loopt. Wil je graag telefonisch contact? Verzoek dan om terug te bellen. Terugbellen word geprobeerd om binnen 3 dagen te doen in een tijdvak van 7.00 uur 's ochtends tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Je mag in het verzoek voorkeuren aangeven, maar deze kunnen niet altijd gehonoreerd worden.

  Telefonisch reserveren voor buiten de tijden in het online reserveersysteem heeft momenteel geen nut: de tijden zijn afgestemd op het stagerooster en hierbuiten zijn geen mogelijkheden.
 12. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 13. Je kunt jezelf inschrijven als cliënt via deze webpagina.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:(*)
  Ongeldige invoer
 21. Adres:
  Ongeldige invoer
 22. Postcode:
  Ongeldige invoer
 23. Plaats:
  Ongeldige invoer
 24. Welke soort olie wil je?
  Ongeldige invoer
 25. Welke massagetafel wil je?
  Ongeldige invoer
 26. Ik ga akkoord met:(*)


  Ongeldige invoer
 27. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 28. Ongeldige invoer
 29. Nog niet aangevinkt
© 2020 Romano Sandee