Aanpassingen openingstijden m.i.v. maart 2018

Groningen, 26 januari 2018 - Vanaf maart 2018 zullen de openingstijden van massagepraktijk Romano Sandee voor ongeveer vijftien maanden sterk beperkt worden. Hierdoor zal het uitsluitend mogelijk om op de zaterdag een massage te reserveren.

 

De reden voor deze wijziging is dat masseur Romano Sandee tevens de opleiding doet tot verzorgende IG en binnen deze opleiding het noodzakelijk is om stage te volgen. Dit maakt het eigenlijk onmogelijk om op de door de weekse dagen tevens een openstelling te behouden. De balans van inspanning en ontspanning moet simpelweg goed zijn voor ieder mens, maar zeker wanneer er massages gegeven moeten worden zou het mogelijk ten koste kunnen gaan van de kwaliteit. Er is daarom ervoor gekozen om de openingstijden te beperken tot in principe alleen de zaterdag dat de massagepraktijk geopend is. Echter heeft Romano Sandee de lesdagen op de zaterdag, waardoor het helaas kan voorkomen dat de massagepraktijk enkele weken gesloten is achter elkaar. 

Haast met massage

Wanneer je toch haast met de massage hebt terwijl er geen tussentijdse openingstijden zijn, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in deze e-mail op welke datum je een massage had gewild én welk dagdeel je een massage wilt. Dan heeft masseur Romano Sandee de gelegenheid om binnen dat dagdeel te bekijken of er überhaupt mogelijkheden zijn. Vermeld tevens welke massage je had willen reserveren en voor hoe lang. Vermeld ook voor de zekerheid een tweede optie, waardoor je je kansen op een afspraak vergroot. Wees echter op tijd met de e-mail, dit wil zeggen dat je tenminste twee dagen voor aanvang een e-mail stuurt. Je ontvangt indien er een mogelijkheid is voor een afspraak een e-mail met daarin de datum en tijdstip waarop de massage plaatsvindt. Afhankelijk van je bezoekhistorie kan het zijn dat er een toeslag in rekening word gebracht.

Reserveersysteem wordt aangepast

Als gevolg van deze wijziging in de openingstijden zal het reserveersysteem worden aangepast. Tot nu werd op het moment dat je een reservering plaatste deze automatisch geaccepteerd. Echter om de beschikbaarheid op de zaterdag zo goed mogelijk in te delen, zal de automatische acceptatie worden uitgeschakeld. Deze wijziging gaat in per 27 januari 2018. 

Vanaf deze datum voer je net als nu de afspraak in. Echter word de afspraak op een later moment bevestigd. De afspraken worden daarbij achtereenvolgend geplaatst met een tussenperiode van 30 minuten welke o.a. gebruikt word om bijvoorbeeld een dossier bij te werken of spullen klaar te leggen voor de volgende massage(workshop). Het streven is om uiterlijk binnen 24 uur, maar met uitzondering binnen 48 uur te bevestigen. Je ontvangt dan per e-mail een definitief tijdstip.

Om dit in goede orde te laten verlopen is dit ook van invloed op de tijd die nodig is voorafgaand de reservering. Daarom moet een reservering tenminste 24 uur voor aanvang binnen zijn. Zo kan worden voorkomen dat je wellicht voor niets voor de deur staat.