Unieke massage garantie bij massagepraktijk Romano Sandee

17 december 2012, Groningen – Masseur Romano Sandee introduceert een unieke garantie voor zijn klachtgerichte massage. Mensen met een eenvoudige spierklacht in de schouders, nek of rug kunnen binnen 3 behandelingen van de klacht af zijn. Zo niet, dan krijgen cliënten de 4e behandeling gratis.

 

Deze garantie is uniek in massageland, in elk geval op de Nederlandse bodem.

 

"Ik ben ervan overtuigd dat mijn massages goed werken bij eenvoudige spierklachten. Daarom zeg ik: in 3 behandelingen ben je van je spierklachten af en anders krijg je de 4e behandeling gewoon gratis'', vertelt Romano.

Eenvoudige spierklachten zijn klachten die incidenteel opkomen en is niet bedoeld voor chronische klachten die langer dan 6 maanden aanwezig zijn. Bij de eerste behandeling wordt al duidelijk of de cliënt in aanmerking kan komen voor deze garantie.

Nieuwe massages

Naast de nieuwe garantie introduceert masseur Romano Sandee nieuwe massages in zijn massagepraktijk. Vanaf aanstaande woensdag is het mogelijk de nieuwe Hot Soap Massage te boeken, één van de nieuwste trends in massageland.

De Hot Soap Massage is een massage waarbij er gemasseerd wordt met warme zeepjes die een geur naar keuze hebben, bijvoorbeeld rozengeur. Met warm water wordt de zeep glad gemaakt waardoor hiermee gemasseerd kan worden. De ontspannende massage wordt tenslotte nog afgesloten met een massage van massageolie om de huid weer wat vetter te maken.

De ontwikkeling bij massagepraktijk Romano Sandee gaat ook verder door. Vanaf woensdag 16 januari zal massagepraktijk Romano Sandee de Kindermassage introduceren, die bedoeld is voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De Kindermassage is bedoeld om de rust in het kind terug te brengen en is met name goed bij kinderen met ADD, ADHD en PDD-NOS. Doordat de spanningen bij het kind afnemen wordt de slaap bevorderd en kunnen concentratie- en gedragsproblemen worden verminderd.

© 2021 Romano Sandee