Proefkneden voor massagerecord

Masseur Romano Sandee gaat vrijdag 25 november zestig uur achtereen masseren om aandacht te vragen voor de aandoening fibromyalgie. Daarnaast zullen de opbrengsten van deze recordpoging ten goede komen aan de Patiëntenvereniging voor Fibromyalgie. Om optimaal voorbereid te zijn op de ‘massagemarathon’ zal twee maal een pilot georganiseerd worden. De eerste pilot zal zaterdag 9 april van start gaan.

 

Tijdens het pilot zal vanaf 10.30 uur tot circa 19.00 uur gemasseerd worden in de massagepraktijk aan de Praediniussingel. Het is hiervoor noodzakelijk een afspraak te maken. Het massagerooster op deze zaterdag vertoont nog enkele gaten, die zoveel mogelijk opgevuld moeten worden. De rest van de tijd zal worden opgevuld worden met fietsen door Nederland om in totaal zestig uur lichamelijke activiteit te behalen.


Voor de recordpoging in november wordt nog gezocht naar diverse sponsors, mensen die willen helpen of een afspraak willen maken voor een massagesessie. Een massagesessie tijdens de recordpoging in november kost minimaal € 15,-. Aanmelden voor het de recordpoging of de pilotdag kan via de agenda op www.RomanoSandee.nl. Hier kunnen mensen of sponsors zich eveneens melden.

© 2022 Romano Sandee