Nieuw: een massageolie op basis van karakter

 

Een massageolie laten maken op basis van het karakter van de ontvanger. Dat is mogelijk bij massagepraktijk Romano Sandee en uniek in Nederland dat er op maat een massageolie wordt gemaakt voor een individuele persoon.
Via een vragenlijst op www.RomanoSandee.nl vult de ontvanger zijn karakter in en welke doelstellingen er zijn te behalen met de essentiële oliën die gebruikt worden voor de persoonlijke massage olie. Tevens is het ook mogelijk om in plaats van een persoonlijke massage olie, een persoonlijke badolie te ontvangen. Na het invullen van de vragenlijst wordt deze geanalyseerd en komt er een persoonlijke olie is die toegepast is op de persoon die de vragenlijst heeft ingevuld.
Naast de olie krijgt de ontvanger een uitgebreide handleiding meegestuurd met welke stoffen zijn gebruikt en welke werking ze kunnen hebben op ons lichaam.
De olie is verkrijgbaar in flesjes van 50, 100, 200 of 500 ml. Naast de badolie of massageolie is het ook mogelijk een essentiële olie te bestellen in het volume van 5 of 10 ml. De essentiële olie dient nog verdund te worden. De prijzen zijn vanaf € 14,95 en daarmee ideaal als (valentijns)cadeau.
Essentiële oliën worden gebruikt in de aromatherapie en elke olie heeft zijn eigen werking. Een voorbeeld hiervan is lavendel, wat een ontspannende werking heeft en gunstig is voor de doorbloeding. Echter is het ook mogelijk om een activerende olie toe te passen, bijvoorbeeld sinaasappel. De sinaasappel is echter ook gunstig bij stress of depressies. Op grond van de vragenlijst, kan de olie worden samengesteld.

 

 1. Snel contact

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 48 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 5 kalenderdagen voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 48 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, vul dan de onderstaande velden in. Dan plaats ik de afspraak voor je.

  Het is momenteel niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen i.v.m. de opleiding welke Romano momenteel volgt. Wil u graag telefonisch contact, vul dan het formulier in met het verzoek om terug te bellen.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Het is momenteel niet mogelijk om telefonisch te reserveren, daar Romano momenteel een opleiding volgt en hiervoor stage loopt. Wil je graag telefonisch contact? Verzoek dan om terug te bellen. Terugbellen word geprobeerd om binnen 3 dagen te doen in een tijdvak van 7.00 uur 's ochtends tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Je mag in het verzoek voorkeuren aangeven, maar deze kunnen niet altijd gehonoreerd worden.

  Telefonisch reserveren voor buiten de tijden in het online reserveersysteem heeft momenteel geen nut: de tijden zijn afgestemd op het stagerooster en hierbuiten zijn geen mogelijkheden.
 12. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 13. Je kunt jezelf inschrijven als cliënt via deze webpagina.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Adres:
  Ongeldige invoer
 22. Postcode:
  Ongeldige invoer
 23. Plaats:
  Ongeldige invoer
 24. Welke soort olie wil je?
  Ongeldige invoer
 25. Welke massagetafel wil je?
  Ongeldige invoer
 26. Ik ga akkoord met:


  Ongeldige invoer
 27. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 28. Ongeldige invoer
 29. Nog niet aangevinkt
© 2019 Romano Sandee