Nieuw massage-experience gaat terug in de tijd

Terug naar de Romeinse tijd in 90 minuten

Masseur Romano Sandee komt met een nieuwe massage: de Romano Massage. De massage neemt je mee terug in de Romeinse tijd en prikkelt alle zintuigen. 

,,De Romano Massage is een totaal beleving voor de klant. Bij binnenkomst wordt deze onthaald als een welgesteld persoon en begeleid ik hen in een reis terug in de tijd", vertelt Romano Sandee.
In de Romeinse tijd konden alleen rijkere mensen voor een massage terecht in het badhuis. 
Romano Sandee: ,,De Romano Massage is zoveel mogelijk herleid van massagetechnieken zoals ze deze in de eerste en tweede eeuw voor christus werden toegepast. De Romano Massage is een totale beleving. Zo heb ik de geuren in de massageolie gecomponeerd naar de geurnoten die werden gebruikt in de Romeinse tijd. Verder kunnen de klanten tijdens deze bijzondere 'massagereis' kennismaken met Romeinse lekkernijen en is de achtergrondmuziek vergelijkbaar met de muziek uit de Romeinse tijd." 

Er zijn drie verschillende 'reizen' te boeken naar de Romeinse tijd. De aanbevolen tijdsduur is 90 minuten, maar er kan ook een reis worden geboekt van 60 minuten of 120 minuten. Voor meer informatie kun je terecht op www.romanomassage.nl.

© 2019 Romano Sandee