Patienten fibromyalgie nieuwe verlichtingsmethode

Masseur Romano Sandee introduceert 25 september een nieuwe massagevorm in Groningen, specifiek bedoeld voor mensen met fibromyalgie.
Fibromyalgie is een vorm van reuma waarbij spieren en drukpunten stijf en/of pijnlijk zijn. Naar schatting heeft 2 procent van de Nederlanders fibromyalgie, waarvan 90 procent vrouw is. Er bestaat geen medicatie om de klachten te verhelpen, maar er zijn wel mogelijkheden om de pijnklachten te verlichten. De fibromassage is nieuw in Nederland en wordt in Groningen enkel door massagepraktijk Romano Sandee gegeven. In welke frequentie de massage wordt gegeven, zal per persoon verschillen. Zo kan de ene persoon langer van de effecten van de fibromassage genieten dan de andere.
Romano Sandee: ,,De massage is in eerste instantie om pijn te verlichten; er zijn geen garanties dat de pijn voor de volle 100 procent weg gaat. De eerste behandelingen zullen bij veel mensen als gevoelig worden ervaren. Daarom bestaat de eerste afspraak ook voor een deel uit voorlichting. Op langere termijn zullen patiënten zich ook fitter voelen.”
 
Maak kans op 3 gratis behandelingen
 
Massagepraktijk Romano Sandee verloot drie gratis behandelingen voor drie mensen met fibromyalgie. Wie kans op de behandeling wil maken kan de prijsvraag invullen op de website van de praktijk: www.RomanoSandee.nl.
© 2021 Romano Sandee