Qbuzz vervoert deelnemers recordpoging stoelmassage

Gratis vervoer
Busvervoerder Qbuzz zorgt voor het vervoer van deelnemers die zich hebben aangemeld voor een stoelmassage. Deelnemers die tijdens de nachtelijke uren naar de recordpoging willen reizen, kunnen op vertoon van hun persoonlijke uitnodiging gratis gebruik maken van de pendelbusjes die rijden tussen het Centraal station, de Grote markt en Huis de Beurs.
 
Nieuwe locatie
Eerder was er sprake van dat de recordpoging plaats zou gaan vinden bij MustSee bioscoop aan de Euroborg, maar dit is nu veranderd; de nieuwe locatie is Huis de Beurs aan de Vismarkt in Groningen. Van vrijdag 4 juni 12.00 uur tot zaterdag 5 juni 12.00 uur zal masseur Romano Sandee 24 uur achtereen zoveel mogelijk massages geven. Het gaat om een door de World Records Academy erkende recordpoging.
 
Prominente gasten
Tijdens de recordpoging zullen ook bekende Groningers plaats gaan nemen op de massagestoel. Het record wordt geopend door de Groninger weerman Jaap Nienhuis. Om 1.00 uur ’s nachts zal cabaretier Arno van der Heyden plaats nemen op de massagestoel.

Aanmelden
De massages worden kosteloos aangeboden. Tijdens de recordpoging in Huis de Beurs kunnen mensen vrijblijvend naar binnen lopen en een massage krijgen. Van te voren aanmelden is handiger, om de doorstroming zoveel mogelijk te behouden. Aanmelden kan op www.RomanoSandee.nl.