Proefpersonen gezocht Hot Soap Massage

Voor 2013 is het de bedoeling om nieuwe massages te introduceren bij massagepraktijk Romano Sandee. Eén van deze massages is de Hot Soap Massage. Alvorens deze massage definitief word aangeboden, word deze door mij geprobeerd om voor mezelf te kunnen vaststellen of ik het leuk vind om te geven en of ik er een meerwaarde in zie. Voor de Hot Soap Massage zoek ik drie mensen die proef willen liggen van deze massage.

Hot Soap Massage

Tijdens de Hot Soap Massage word je gemasseerd met zeepjes, die een bepaalde geur hebben. Voor de proef zijn 3 zeepjes/geuren aangeschaft. De behandeling is dus ook niet volledig in die zin. De massage word slechts op de rug, schouders en nekgebied uitgevoerd. Tijdens deze massage krijg je één van de geuren. De massage is een ontspannende massage en heeft geen enkele intentie voor therapeutische massage. De proefmassage duurt naar verwachting ongeveer 30 minuten.

Ik wil proefpersoon zijn!

Dat kan! Of je nu man of vrouw bent, je kunt proefpersoon zijn. Neem daarvoor contact op met mij en vermeld in je e-mail bericht in elk geval je NAW-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Ook is het fijn dat je alvast vermeld wanneer je het beste beschikbaar bent. 

Proefpersoon biedt ik niet helemaal kostenloos aan, naast de feedback die ik je vraag, stel ik het zeer op prijs om een vrijwillige bijdrage te doen. Dit mag financieel zijn, maar ook in de vorm van een geschenk of een wederdienst. Ook is het niet geheel vrijblijvend. Op het moment dat je een afspraak met mij maakt, ga ik ervan uit dat je ook komt op het tijdstip en gelden de normale voorwaarden met betrekking tot annuleren. 

© 2021 Romano Sandee