Workshop Massage bij MS geaccrediteerd met 4 punten

Zuidbroek, 11 januari 2023 - De workshop Massage bij MS is officieel geaccrediteerd door de beroepsvereniging Verzorgenden en Verpleegkundigen Nederland (V&VN). Dit is gebeurd voor 4 punten in de categoriën nascholing wijkverpleging en nascholing complementaire zorg. Verzorgenden en verpleegkundigen moeten elke 5 jaar 184 punten halen om aan te tonen dat zij voldoende beschikken over actuele kennis en kunde. Verzorgenden moeten daarvan minimaal 60 punten uit een geaccrediteerde scholing halen en verpleegkundigen minimaal 80 punten.

Corona maatregel: Massagepraktijk Romano Sandee opnieuw gesloten

Zuidbroek, 6 maart 2021 (update) - Massagepraktijk Romano Sandee heeft opnieuw besloten om de massagepraktijk te sluiten in Zuidbroek tot nader orde. Dit is mede als gevolg van dat er bij mijn werkgever (in de ouderenzorg) veel corona uitbraken zijn en ik zelf ook op de zogheten COVID-routes sta. Hierdoor heb ik nauw contact met cliënten die COVID hebben of verdacht worden van COVID. 

Hierdoor voel ik mij ook verantwoordelijk om mijn (sociale) contacten tot het minimum te beperken, zodat als er al sprake zou zijn van een vorm van overdracht, de kans zo klein als mogelijk is. Tot wanneer deze periode van uitbraken en besmettingen precies duurt, kan helaas niemand zeggen. Zodra er weer mogelijkheid is tot heropenen, zal dit gemeld worden als nieuwsbericht op deze webpagina, alsmede vermeld worden op de facebookpagina van de massagepraktijk.

Tags: ,

Massagepraktijk Romano Sandee verhuist naar Zuidbroek

Massagepraktijk Romano Sandee gaat verhuizen naar Zuidbroek. De grote verhuizing zal daarmee in augustus 2020 gaan plaatsvinden. In deze tijd is het helaas minder mogelijk om massages op locatie te boeken. De locatie in Zuidbroek zal net als in Groningen weer aan huis zijn. 

Cadeaubonnen 1 jaar langer geldig

cadeaubonMasseur Romano Sandee heeft al wat langer de kat uit de boom gekeken met betrekking tot de massagepraktijk. Enerzijds had dit te maken met het afronden van een opleiding, maar anderzijds ook dat de locatie in Meeden niet geschikt is om cliënten te ontvangen. Toen ik eenmaal open wilde gaan op 4 april op een vaste locatie (op locatie was al sinds 3 januari 2020 mogelijk) werd door corona het roet in het eten gegooid. En zelfs al mocht een massagepraktijk van de regering weer open gaan, was het geen mogelijkheid doordat de vaste locatie in een verpleeghuis is en ze hier uiterst voorzichtig zijn met externe partijen nu binnen halen, en terecht!

Hoewel de cadeaubonnen van mij al standaard 5 jaar geldig zijn, is het misschien niet gelukt om tijdig je cadeaubon te komen verzilveren. Met daarbij de aanstande verhuizing van augustus al in het achterhoofd, heb ik daarom besloten om cadeaubonnen met 1 jaar geldigheid te verlengen, mits deze aangekocht is voor 1 februari 2019. 

Zo heeft u ook nog even de gelegenheid om de kat uit de boom te kijken om de cadeaubon te verzilveren.

Routekaart heropening massagepraktijk

Meeden, 25 juni 2020 - Inmiddels neemt het kabinet verschillende maatregelen versoepeld ten aanzien van de corona-epidemie. De routekaart, zoals het kabinet dit noemt, is ook voortijdig versoepeld in verschillende maatregelen. Dit geeft dan ook de vraag over hoe de massagepraktijk heropent zou moeten worden. Echter zijn er ook andere ontwikkelingen voor de massagepraktijk, die ik graag in de routekaart meeneem.

Massagepraktijk Romano Sandee opent weer in 2020

Meeden, 24 september 2019 - Massagepraktijk Romano Sandee gaat weer open. Dit heeft voor een heel groot deel er mee te maken dat er is besloten om Stichting Massage Community in de huidige vorm stop te gaan zetten. In het laatste kwartaal van 2019 zullen daar nog enkele massage avonden gehouden worden en de financiële jaarrekening op orde worden gebracht. Vanaf het eerst kwartaal van 2020 gaat de massagepraktijk dan weer open, alleen dan wel op een aangepaste wijze.

Geen praktijk meer aan huis

In februari 2019 had ik nog een massagepraktijk aan huis. Echter ben ik zelf inmiddels gaan samen wonen en zijn we naar een andere gemeente verhuisd, waarbij er momenteel geen plek is voor een praktijk aan huis. Voor 2020 moest er daarom een andere oplossing komen, waarvoor er is gekozen om de massages en massage workshops bij mensen thuis te gaan geven in hun eigen vertrouwelijke omgeving. Daarvoor zijn inmiddels de tarieven ook aangepast.

Reserveren gaat een beetje veranderen

Het online reserveren gaat dan ook een beetje veranderen. Het online reserveersysteem word in de loop van kwartaal 4 weer online gebracht. Hierbij maak je niet direct een afspraak, maar maak je een afspraakverzoek. Deze zal ik nu eerst weer moeten gaan bekijken op basis van de locatie en verwachte reistijden tussen cliënten in. Daardoor kunnen tijden wat verschuiven dan je mogelijk in de eerste plaats had bedacht. Er komen gezien mijn opleiding en werk géén vaste dagen in het reserveersysteem, maar de dagen zullen gepland worden op basis van het roorster wat ik al heb.

Massage bij je thuis

De massages of massageworkshops gaan dus bij je thuis plaatsvinden, maar kunnen bijvoorbeeld ook plaatsvinden op het werk of als je op vakantie bent je je bungalow o.i.d.. Echter zal de ruimte toch wel aan een aantal minimale eisen moeten voldoen:

  • Bij een stoelmassage thuis, beschikbare ruimte: 6 m2
  • Bij een tafelmassage thuis, beschikbare ruimte: 10 m2
  • Een prettige temperatuur voor jezelf om in te liggen. Ik raad aan dit rond 22 graden Celcius te voldoen, maar optioneel kan ik ook een elektrische deken meenemen voor op de massagetafel waardoor een temperatuur van 19 á 20 graden afdoende is: een stroompunt is dan wel handig.

Cliëntendossiers gaan nog veranderen

Tot nu toe werd altijd in Excel gewerkt. Bij ambulant werken is dit eigenlijk niet handig noch praktisch. Bovendien in het kader van de privacywetgeving vraagt het meer maatregelen. In kwartaal 4 ga ik dit nader onderzoeken en een keuze maken in hoe dit het beste vormgegeven kan worden.

Massagepraktijk sluit tot nader order

Groningen, 9 februari 2019 - Massagepraktijk Romano Sandee sluit de massagepraktijk tot nader order in verband met de drukte rondom de opleiding die Romano tevens volgt en helaas is gebleken dat het volgen van de stage, het doen van de stageopdrachten, de stichting Massage Community behouden én ook nog de massagepraktijk open houden op gezette data en tijden simpelweg een te grote belasting is op dit moment. Dit heeft er toe geleid om een beslissing te maken, waarbij de opleiding op dit moment voor gaat.

Om deze reden zal massagepraktijk Romano Sandee voor nu eerst op 14 februari a.s. de laatste keer eerst open zijn conform het online reserveersysteem. De website en dergelijke zullen in gebruik blijven en het blijft ook mogelijk om contact op te nemen voor het maken van een afspraak via het contactformulier. Echter krijgt u alleen antwoord wanneer ik ook beschikbaar ben. Het online reserveersysteem is dan ook voor de komende periode gedeactiveerd.

Tropenrooster 2018

Gedurende de zomerperiode (of warme periode) in 2018 is massagepraktijk Romano Sandee elke zaterdagavond geopend. Echter ommwille de veiligheid en de zorg van het lichaam noodzakelijk het tropenrooster aan te houden. Net als voorgaande jaren zal deze worden toegepast op de buitentemperatuur.

 

Aanpassingen openingstijden m.i.v. maart 2018

Groningen, 26 januari 2018 - Vanaf maart 2018 zullen de openingstijden van massagepraktijk Romano Sandee voor ongeveer vijftien maanden sterk beperkt worden. Hierdoor zal het uitsluitend mogelijk om op de zaterdag een massage te reserveren.

Vanaf 1 september word je beloond

In de afgelopen negen jaar hield massagepraktijk Romano Sandee een bedrijfsconcept aan waarbij er voor extra's een bijbetaling kon plaatsvinden. De insteek was een no-nonsense massagepraktijk waarbij je voor wat extra's een bijbetaling kon gaan doen, zoals het bijboeken van de handdoekenservice. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig nagedacht om het anders te gaan doen waarbij zeker in het laatste jaar al enige aanpassingen zijn geweest. Vanaf 1 september worden daarom meer aanpassingen gedaan waardoor het gehele concept word aangepast.