Zomer opening 2018

Groningen, 1 juni 2018 - In de afgelopen weken zijn de temperaturen behoorlijk hoog geweest. Deze temperaturen hebben ook laten zien dat in de massagepraktijk zelf de temperaturen ook tot een onaangename temperatuur kunnen oplopen. Naast het feit dat een massage boven een bepaalde temperatuur al onwenselijk is voor de gezondheid van de cliënt. Zo geef ik geen klachtgerichte massages meer wanneer de buitentemperatuur hoger is dan 24 graden. Het tropenrooster is van toepassing.

Omdat de massage ruimte zelf tot ongeveer 15.00 uur in de zon staat, heb ik besloten om voor de komende periode van de zomervakantie de massagepraktijk overdag te sluiten en zo op de koelere momenten van de dag de massagepraktijk te openen, deze openstelling gaat per direct in. Voor afspraken die reeds geboekt waren zullen echter geen wijzigingen plaatsvinden. Deze openstelling is wel afhankelijk van de eventuele buitentemperatuur. De veiligheid is daarbij continu wat in de gaten gehouden word.

De massagepraktijk zal dan vanaf nu tot en met 1 september op zaterdag geopend zijn tussen 17.00 uur en 22.00 uur.

Massagepraktijk Romano Sandee opent weer in 2020

Meeden, 24 september 2019 - Massagepraktijk Romano Sandee gaat weer open. Dit heeft voor een heel groot deel er mee te maken dat er is besloten om Stichting Massage Community in de huidige vorm stop te gaan zetten. In het laatste kwartaal van 2019 zullen daar nog enkele massage avonden gehouden worden en de financiële jaarrekening op orde worden gebracht. Vanaf het eerst kwartaal van 2020 gaat de massagepraktijk dan weer open, alleen dan wel op een aangepaste wijze.

Geen praktijk meer aan huis

In februari 2019 had ik nog een massagepraktijk aan huis. Echter ben ik zelf inmiddels gaan samen wonen en zijn we naar een andere gemeente verhuisd, waarbij er momenteel geen plek is voor een praktijk aan huis. Voor 2020 moest er daarom een andere oplossing komen, waarvoor er is gekozen om de massages en massage workshops bij mensen thuis te gaan geven in hun eigen vertrouwelijke omgeving. Daarvoor zijn inmiddels de tarieven ook aangepast.

Reserveren gaat een beetje veranderen

Het online reserveren gaat dan ook een beetje veranderen. Het online reserveersysteem word in de loop van kwartaal 4 weer online gebracht. Hierbij maak je niet direct een afspraak, maar maak je een afspraakverzoek. Deze zal ik nu eerst weer moeten gaan bekijken op basis van de locatie en verwachte reistijden tussen cliënten in. Daardoor kunnen tijden wat verschuiven dan je mogelijk in de eerste plaats had bedacht. Er komen gezien mijn opleiding en werk géén vaste dagen in het reserveersysteem, maar de dagen zullen gepland worden op basis van het roorster wat ik al heb.

Massage bij je thuis

De massages of massageworkshops gaan dus bij je thuis plaatsvinden, maar kunnen bijvoorbeeld ook plaatsvinden op het werk of als je op vakantie bent je je bungalow o.i.d.. Echter zal de ruimte toch wel aan een aantal minimale eisen moeten voldoen:

 • Bij een stoelmassage thuis, beschikbare ruimte: 6 m2
 • Bij een tafelmassage thuis, beschikbare ruimte: 10 m2
 • Een prettige temperatuur voor jezelf om in te liggen. Ik raad aan dit rond 22 graden Celcius te voldoen, maar optioneel kan ik ook een elektrische deken meenemen voor op de massagetafel waardoor een temperatuur van 19 á 20 graden afdoende is: een stroompunt is dan wel handig.

Cliëntendossiers gaan nog veranderen

Tot nu toe werd altijd in Excel gewerkt. Bij ambulant werken is dit eigenlijk niet handig noch praktisch. Bovendien in het kader van de privacywetgeving vraagt het meer maatregelen. In kwartaal 4 ga ik dit nader onderzoeken en een keuze maken in hoe dit het beste vormgegeven kan worden.

Massagepraktijk sluit tot nader order

Groningen, 9 februari 2019 - Massagepraktijk Romano Sandee sluit de massagepraktijk tot nader order in verband met de drukte rondom de opleiding die Romano tevens volgt en helaas is gebleken dat het volgen van de stage, het doen van de stageopdrachten, de stichting Massage Community behouden én ook nog de massagepraktijk open houden op gezette data en tijden simpelweg een te grote belasting is op dit moment. Dit heeft er toe geleid om een beslissing te maken, waarbij de opleiding op dit moment voor gaat.

Om deze reden zal massagepraktijk Romano Sandee voor nu eerst op 14 februari a.s. de laatste keer eerst open zijn conform het online reserveersysteem. De website en dergelijke zullen in gebruik blijven en het blijft ook mogelijk om contact op te nemen voor het maken van een afspraak via het contactformulier. Echter krijgt u alleen antwoord wanneer ik ook beschikbaar ben. Het online reserveersysteem is dan ook voor de komende periode gedeactiveerd.

Tropenrooster 2018

Gedurende de zomerperiode (of warme periode) in 2018 is massagepraktijk Romano Sandee elke zaterdagavond geopend. Echter ommwille de veiligheid en de zorg van het lichaam noodzakelijk het tropenrooster aan te houden. Net als voorgaande jaren zal deze worden toegepast op de buitentemperatuur.

 

Aanpassingen openingstijden m.i.v. maart 2018

Groningen, 26 januari 2018 - Vanaf maart 2018 zullen de openingstijden van massagepraktijk Romano Sandee voor ongeveer vijftien maanden sterk beperkt worden. Hierdoor zal het uitsluitend mogelijk om op de zaterdag een massage te reserveren.

Vanaf 1 september word je beloond

In de afgelopen negen jaar hield massagepraktijk Romano Sandee een bedrijfsconcept aan waarbij er voor extra's een bijbetaling kon plaatsvinden. De insteek was een no-nonsense massagepraktijk waarbij je voor wat extra's een bijbetaling kon gaan doen, zoals het bijboeken van de handdoekenservice. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig nagedacht om het anders te gaan doen waarbij zeker in het laatste jaar al enige aanpassingen zijn geweest. Vanaf 1 september worden daarom meer aanpassingen gedaan waardoor het gehele concept word aangepast.

Tropenrooster 2017

Gedurende de zomerperiode (23 juli tot en met 5 september) in 2017 is massagepraktijk Romano Sandee elke vrijdagavond en zaterdag geopend. Echter ommwille de veiligheid en de zorg van het lichaam noodzakelijk het tropenrooster aan te houden. Net als voorgaande jaren zal deze worden toegepast op de buitentemperatuur.

 

Massagepraktijk Romano Sandee is verhuisd!

Vanaf 3 december 2014 is massagepraktijk Romano Sandee verhuisd naar een ander adres. Het nieuwe adres is Bedumerstraat 115a. Op de pagina "Locatie" vind je meer informatie hoe je de praktijk op het nieuwe adres kunt bereiken.

Massagepraktijk Romano Sandee gaat verhuizen!

Massagepraktijk Romano Sandee gaat verhuizen. Dit geeft enkele consequenties over de beschikbaarheid van de massagepraktijk, via "Lees meer" zie je meer informatie over de planning voor de massagepraktijk.

 

PERSBERICHT: Fibrocupping vermindert pijn bij fibromyalgie

Groningen, 7 mei 2014 – Masseur Romano Sandee uit Groningen kan door middel van fibrocupping de pijn verminderen bij fibromyalgie. Het pijncijfer dat proefpersonen aangeven kan tot 50 procent gereduceerd worden in drie structurele behandelingen op het te behandelen gebied.


Fibromyalgie is een aandoening waarbij in de spieren en aanhechtingen pijn ontstaat door verklevingen. Hierbij is het onderliggende weefsel vaak minder goed doorbloed. Bij fibrocupping wordt een plastic cup op de spieren geplaatst samen met speciale massageolie waarin de etherische olie rooms-kamille verwerkt is. De cup wordt vacuüm gezogen, waarna het bloedvat onderhuids wijder wordt en lokaal een ‘doorbloedingsboost’ ontstaat die helemaal tot in het verkleefde spierweefsel kan komen. Het gevolg is dat deze verklevingen losser gemaakt worden door het lichaam en door de verbeterde doorbloeding.

 

Heftige massagetechniek

De fibrocupping is echter een heftige massagetechniek. Doordat de doorbloeding flink bevorderd wordt, is het goed mogelijk (zeker de eerste 72 uur na een massage) dat de pijn tijdelijk toeneemt. Daarnaast kunnen er blauwe plekken ontstaan door de stuwing op de plaats van behandeling. Uit de proeven bleek dat het fibrocuppen er vooral voor omstanders indrukwekkend uit ziet, terwijl het voor de patiënt in kwestie juist vaak aangenaam voelt.

 

Voor meer informatie over de Fibrocuppingmassage of om te reserveren kun je terecht op de website www.romanosandee.nl.

 

Pagina 1 van 7

 1. Snel contact

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 48 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 5 kalenderdagen voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 48 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, vul dan de onderstaande velden in. Dan plaats ik de afspraak voor je.

  Het is momenteel niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen i.v.m. de opleiding welke Romano momenteel volgt. Wil u graag telefonisch contact, vul dan het formulier in met het verzoek om terug te bellen.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Het is momenteel niet mogelijk om telefonisch te reserveren, daar Romano momenteel een opleiding volgt en hiervoor stage loopt. Wil je graag telefonisch contact? Verzoek dan om terug te bellen. Terugbellen word geprobeerd om binnen 3 dagen te doen in een tijdvak van 7.00 uur 's ochtends tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Je mag in het verzoek voorkeuren aangeven, maar deze kunnen niet altijd gehonoreerd worden.

  Telefonisch reserveren voor buiten de tijden in het online reserveersysteem heeft momenteel geen nut: de tijden zijn afgestemd op het stagerooster en hierbuiten zijn geen mogelijkheden.
 12. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 13. Je kunt jezelf inschrijven als cliënt via deze webpagina.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:(*)
  Ongeldige invoer
 21. Adres:
  Ongeldige invoer
 22. Postcode:
  Ongeldige invoer
 23. Plaats:
  Ongeldige invoer
 24. Welke soort olie wil je?
  Ongeldige invoer
 25. Welke massagetafel wil je?
  Ongeldige invoer
 26. Ik ga akkoord met:(*)


  Ongeldige invoer
 27. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 28. Ongeldige invoer
 29. Nog niet aangevinkt
© 2020 Romano Sandee