Locatie Zuidbroek

Vanaf oktober 2020 opent massagepraktijk Romano Sandee weer een massagepraktijk aan huis. Deze zal gevestigd worden aan de Wilhelminalaan 5 te Zuidbroek. 

Locatie Zuidbroek

De locatie in Zuidbroek heeft een mooie ligging voor zowel het openbaar vervoer als met de auto. De locatie is gevestigd op slechts 400 meter afstand van station Zuidbroek, waar 2 keer per uur een trein van en naar de stad Groningen rijdt. Tussen de massagepraktijk en het station kunt u ervoor kiezen om door het park te lopen en/of het hertenkamp te bezoeken. Zeker ná een massage is dit een ontspannen optie. De massageruimte komt op de eerste etage te liggen, welke bereikbaar is met een trap. Lukt het u niet om te traplopen, dan blijft een massage op locatie een optie voor u. Wanneer u daar ook extra hulp bij nodig bent omdat u bv. door middel van een tillift op een bed geholpen moet worden, is dit een optie voor de massage op locatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Bereik per openbaar vervoer

Het makkelijkste is wanneer u met het openbaar vervoer komt om met de trein te komen. Voor een volledige van deur tot deur advies, raadpleeg dan 9292 reisinformatie. Hier vindt u ook de vertrektijden van het vervoer.

Wanneer u voor het stationsgebouw staat, met deze aan de rechter zijde (zit het Noord-Nederlands trein- en trammuseum in) en recht voor u kijkt u dan de Julianaweg in, u gaat rechts af. Na ongeveer 200 meter gaat u links af, u bent dan op de Wilhelminalaan. Aan de rechter kant komt u dan nummer 5 tegen, waar de massagepraktijk gevestigd is.

Bereik met de auto

Wanneer u met de auto komt, kun je met bv. Google Maps je naar de locatie laten navigeren. 

Wanneer u op de A7 rijdt op het deel Groningen-Nieuweschans neemt u afrit Zuidbroek. Vervolgens rijdt u Zuidbroek in (vanaf de richting van Groningen de eerste rotonde rechts, vanuit de richting Winschoten de eerste rotonde driekwart en de tweede rotonde half). U rijd hier het dorp verder in, over de brug heeft u (herkenningspunt) aan de linker kant de Coop zitten, u gaat rechtdoor. Voor het spoor gaat u linksaf richting het station. Vervolgens rijdt u bij de 3e straat aan de linkerkant de Wilhelminalaan in. Vervolgens vindt u hier aan de rechterkant nummer 5. U kunt uw auto op de oprit parkeren.