Huisregels

Wanneer je bij mij massages afneemt, ga je altijd akkoord met de algemene voorwaarden. De belangrijkste voorwaarden zijn hieronder nog eens opgenomen aangevuld met sociale regels zodat het geven en krijgen van de behandeling duidelijk en helder is en prettig tussen jou en mij gaat verlopen.

 1. Wil je een afspraak afzeggen of verplaatsen? Doe dit tenminste 72 uur van te voren. Zo niet, dan worden alsnog de kosten in rekening gebracht. Wanneer je niet verschijnt tijdens je afspraak, zal ik altijd een poging doen je te bellen, om te kunnen kijken naar een passend aanbod. 
 2. Heb je een afspraak gemaakt met een waarde van meer dan € 100,- inclusief btw, is er een langere annuleertermijn: Van 5 dagen tot 72 uur voor aanvang zijn de kosten 50% van je afspraak, van 72 uur tot aan de tijd van de afspraak is het 100%. Ook kan een aanbetaling gevraagd worden van ten hoogste 50%.
 3. Wanneer je een massage bij je thuis krijgt (huisbezoek), wordt er een aanbetaling gevraagd van de reiskostenvergoeding en/of massage(workshop). Dit is ten hoogste 50% van de totale prijs.
 4. Te allen tijde dient de gemasseerde het ondergoed aan te houden, niet alleen warm voor jezelf, maar ook omdat ik er niets mee kan als masseur. Sommige dingen moet je voor je partner bewaren.
 5. Bij vrouwen: de BH wordt op de massagetafel losgemaakt. Denk er dan ook om dat de BH sluiting op de rug zit, zo hoef je niet met je borsten bloot. Ik beschik niet over een aparte omkleedruimte.
 6. De betaling van de massage gebeurt vooraf via een gepaste contant-betaling, pinbetaling, cadeaukaart, cadeaubon, creditcards of vooraf per overboeking per bank/giro. 
 7. Betalingen kunnen plaatsvinden met verschillende cadeaubonnen of kaarten van externen. Sommigen hebben een vast aanbod, andere kaarten bevatten een saldo die vrij te besteden zijn. De kaarten met een vast aanbod zijn altijd te wisselen naar een andere massage, soms met een toeslag, zodat jij je in elk geval prettig voelt bij de massage die je krijgt. Op dit moment ben ik acceptant van: VVV Cadeaubon. Daarnaast ben ik acceptant van de nationale Massagebon.
 8. Indien de betaling plaats vind via een cadeaubon of cadeaukaart, is deze niet in te wisselen voor contant geld. Daarnaast is er ook geen teruggave wanneer je minder dan de cadeaubonwaarde aan massages of andere diensten afneemt. 
 9. Er zijn geen erotische massages mogelijk. Dit is dus niet bespreekbaar.
 10. Cadeaubonnen (of cadeaukaarten) van derden zijn niet achtereenvolgend te besteden of met elkaar te combineren. Hiervoor geldt maximaal 1 kaart of bon per week, per mens. Daarnaast geldt er een maximum van 3 behandelingen achter elkaar die voldaan kan worden met een cadeaubon of -kaart van een derde. Hierna dienen tenminste 2 behandelingen te volgen die betaald worden met een contante betaling, PIN betaling of cadeaubon van Romano Sandee zelf. 
 11. Cadeaukaarten (of -bonnen) van externen kennen een einddatum: na deze datum kun je deze niet meer inwisselen bij Massagepraktijk Romano Sandee.