Na 3 massages klacht niet over? 4e behandeling gratis!

Masseur Romano Sandee is er heilig van overtuigd dat zijn massages door de combinatie van technieken ervoor zorgen dat hij in drie behandelingen eenvoudige klachten oplost. Daarom komt Romano Sandee met een garantie: als je na drie behandelingen geen verbetering voelt, dan krijg je de vierde behandeling gratis. Onder de eenvoudige klachten worden klachten gerekend die niet langer dan zes maanden geleden gestart zijn en die daarnaast een specifiek gebied betreffen, waarbij per zijde maximaal twee spieren een hogere spierspanning hebben. Hierbij zijn aandoeningen als reuma en fibromyalgie uitgesloten, omdat deze aandoeningen eigenlijk automatisch al voor meer spierspanning zorgen.

Vierde behandeling gratis

Wanneer je na drie wekelijkse behandelingen (die voldoen aan de onderstaande voorwaarden), geen verbetering merkt als een vermindering of het verdwijnen van spierspanning, dan krijg je de vierde behandeling geheel gratis. De lengte van deze behandeling zal gelijk staan aan de eerste drie behandelingen. Als je dus 3 keer 45 minuten massage boekt, dan zal de vierde behandeling niet langer zijn dan 45 minuten. Bij 60 minuten zal de vierde behandeling ook 60 minuten zijn.
Na afloop van de eerste behandeling is echter pas te zeggen of je geschikt bent voor deelname. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de spierspanning, rekbaarheid van de huid, doorbloeding van spieren en de manier waarop je reageert op de behandeling. Hierbij zal geobserveerd worden of tijdens de behandeling al voelbaar is dat de spierspanning is afgenomen. Spieren zo hard als staalkabels zullen namelijk nimmer in drie behandelingen opgelost kunnen worden: deze zijn ook al langer dan zes maanden in ontwikkeling geweest.

Voorwaarden

Om de vierde behandeling gratis te krijgen, zijn er enkele voorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden gelden altijd aanvullend op de Algemene voorwaarden en de huisregels.

 • De actie luidt: "Na drie volledige behandelingen van de "Klachtgerichte massage" is de vierde behandeling gratis, wanneer er geen spierspanning is afgenomen."
 • Alleen eenvoudige spierklachten komen in aanmerking voor deze garantie. Mensen met reuma en fibromyalgie zijn uitgesloten van deelname.
 • Masseur Romano Sandee behoudt het recht om mensen te weigeren voor deelname aan de actie. Dit wordt kenbaar gemaakt ná de eerste behandeling. Voor de behandeling is het helaas niet mogelijk hier een concrete uitspraak over te doen.
 • Per persoon kan iemand maximaal éénmaal per jaar aanspraak maken op deze garantie.
 • De klant dient de eerste drie afspraken te maken met een maximum van zeven dagen tussen iedere behandeling. Wanneer hier niet aan wordt voldaan, kan de klant géén aanspraak maken op de vierde behandeling die gratis word aangeboden.
 • De vierde behandeling is net zo lang als de drie betaalde behandelingen. Wanneer er verschillen in behandelduur zijn geweest (bijvoorbeeld de ene keer 45 minuten en de andere keer 60 minuten), dan zal hiervan het gemiddelde worden genomen en dan zal dit gemiddelde als behandelduur gratis worden aangeboden.
 • Veiligheid staat in elke behandeling voorop. Mocht blijken tijdens de behandeling dat Romano Sandee niet de juiste behandelaar is voor de klachten, dan kan je worden doorverwezen naar een andere behandelaar. Hiermee vervalt ook de vierde gratis behandeling. De gratis behandeling vervalt ook wanneer blijkt dat de behandeling - om welke reden dan ook - onderbroken moet worden.
 • Er is géén aanspraak te maken op de vierde gratis behandeling wanneer je tijdens één van de drie betaalde massages al een korting hebt genoten via een actie. Sparen op je VIP Card, is wel toegestaan.
 1. Snel contact

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 48 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 5 kalenderdagen voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 48 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, vul dan de onderstaande velden in. Dan plaats ik de afspraak voor je.

  Het is momenteel niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen i.v.m. de opleiding welke Romano momenteel volgt. Wil u graag telefonisch contact, vul dan het formulier in met het verzoek om terug te bellen.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Het is momenteel niet mogelijk om telefonisch te reserveren, daar Romano momenteel een opleiding volgt en hiervoor stage loopt. Wil je graag telefonisch contact? Verzoek dan om terug te bellen. Terugbellen word geprobeerd om binnen 3 dagen te doen in een tijdvak van 7.00 uur 's ochtends tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Je mag in het verzoek voorkeuren aangeven, maar deze kunnen niet altijd gehonoreerd worden.

  Telefonisch reserveren voor buiten de tijden in het online reserveersysteem heeft momenteel geen nut: de tijden zijn afgestemd op het stagerooster en hierbuiten zijn geen mogelijkheden.
 12. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 13. Je kunt jezelf inschrijven als cliënt via deze webpagina.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:(*)
  Ongeldige invoer
 21. Adres:
  Ongeldige invoer
 22. Postcode:
  Ongeldige invoer
 23. Plaats:
  Ongeldige invoer
 24. Welke soort olie wil je?
  Ongeldige invoer
 25. Welke massagetafel wil je?
  Ongeldige invoer
 26. Ik ga akkoord met:(*)


  Ongeldige invoer
 27. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 28. Ongeldige invoer
 29. Nog niet aangevinkt
© 2020 Romano Sandee