Stoelmassages medewerkers UMCG

Ben je werkzaam in het UMC in Groningen? Dan kun je met je persoonlijk budget gebruik maken van de stoelmassages bij massagepraktijk Romano Sandee terwijl de werkgever dit betaalt. Hierover zijn afspraken gemaakt met je werkgever. Je kunt kiezen voor stoelmassages van 20 minuten of 30 minuten, net wat je zelf wenst.

Stoelmassage op het werk

Wil je graag op je afdeling een stoelmassage ontvangen, dat kan dan ook. Hierbij is je stoelmassage onbelast en kun je meer stoelmassages van je persoonlijk budget krijgen. Een stoelmassage op het werk van 20 minuten kost € 20,- en van 30 minuten € 25,-. Voorwaarde hiervoor is dat er minimaal 2 uur achtereen gemasseerd wordt op een dag, zowel binnen jouw afdeling als op verschillende afdelingen.

Stoelmassage bij je thuis

Het is ook mogelijk om een stoelmassage bij je thuis te ontvangen. Deze stoelmassage is echter wel belast vanuit je persoonlijke budget. Hierbij betaal je € 30,- voor een stoelmassage van 30 minuten (binnen de stad Groningen). Een massage bij je thuis is echter belast en hierdoor betaal je nog eens 42% extra. Dit wordt vanuit je persoonlijk budget betaald.

Stoelmassage in de praktijk

Tenslotte kun je altijd een stoelmassage in de massagepraktijk krijgen. De massage is eveneens belast vanuit je persoonlijk budget. Hiervoor betaal je in de praktijk € 25,- voor een massage van 30 minuten en € 20,- voor een massage van 15 minuten. Dit bedrag declareer je en krijg je weer terug. Daarnaast wordt er nog eens 42% vanuit je persoonlijk budget betaald.

Betaling en declaratie

Voor de massages op het werk, bij je thuis of in de praktijk betaal je via de pinterminal het geld voor de massage. Vervolgens kun je via je declaratieformulier samen met de factuur die je meekrijgt, de massage declareren bij je leidinggevende. Hoeveel persoonlijk budget je krijgt, kun je informeren bij het Wenckebach Instituut of bij de personeelswinkel.