Lomi Lomi Massage

Hawaiiaanse Lomi Lomi Massage bij masseur Romano Sandee te Groningen


De Lomi Lomi Massage bestaat uit continue vloeiende bewegingen worden uitgevoerd als een dans op het lichaam. Massagepraktijk Romano Sandee geeft als een van de weinigen deze massage in zijn praktijk in Groningen.

Dans

De dans kan vergeleken worden met de golven van de oceaan, waarbij de energieblokkades worden opgeheven, spanningen in het lichaam weg laat vloeien en de energiestroom in het lichaam stimuleert. De Lomi Lomi Massage is een traditionele massage die van oorsprong generatie op generatie werd doorgeven op Hawaï. In de Hawaiiaanse filosofie gaat het vooral om 2 zaken: Liefde en Harmonie. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer leidt tot blokkades in de energiestroom. De Lomi Lomi Massage heft deze blokkades op en heeft hierin een helende werking. Het is een volledige lichaamsmassage* met lange en vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam.

Diepe werking

De Lomi Lomi Massage heeft een diepe werking op het zenuwstelsel en zintuigen. Het verbetert de bloedsomloop en heeft een gunstige werking op de organen. Daarnaast is deze massage ideaal om de schoonheid van Hawaï te ervaren.

* De huisregel bij elke massage is, dat het ondergoed aan blijft