Ontspanningsmassage

Klassieke massage door Romano Sandee, specialist in schouder- en nekklachten

 

Wil je helemaal tot ontspanning komen? Dan kan een massage bij Massagepraktijk Romano Sandee in Groningen je helpen. Onder het genot rustgevende muziek, de juiste temperatuur en een heerlijke massage kom je toe aan volledige ontspanning. Dit betekent niet alleen ontspanning van je spieren, maar ook je innerlijke welzijn komt geheel tot rust.

Ook 's avonds en in het weekend open

Vijf dagen per week kun je bij mij terecht voor een massages in de praktijk . Dit kan ook in de avonduren en in het weekend. Via "reserveer online kun je de massage reserveren. De massages zullen na de massage direct effect hebben. Je zal jezelf ontspannen voelen en daarnaast in de loop de dagen fitter. De massages zorgen ervoor dat de bloedsomloop verbeterd en geven je een warm gevoel wat iedereen als prettig ervaart.

Vormen van massage

Op dit moment zijn er verschillende vormen van massage te krijgen. De basis ligt hier bij de klassieke massage. Deze vorm van massage is gericht op ontspanning of klachtbehandeling. Het is tevens mogelijk een algehele lichaamsmassage te krijgen. Ik bied de volgende vormen van ontspanningsmassage aan:

Help! Ik kan niet kiezen welke ontspannende massage ik wil!

Dat is geen enkel probleem! Je kunt in het online reserveersysteem ook kiezen voor "Ontspannende massage". Tijdens jouw afspraak worden verschillende massagetechnieken uit de bovenstaande vormen gecombineerd samen met intuïtieve massage. Laat je verassen door de heerlijk ontspannende massage. Mijn tip: boek in elk geval een massage van 45 minuten, zodat je ook toe komt aan de diepere ontspanning, want voor je het weet, is de massage alweer voorbij!