Workshop improvisatie stoelmassage

Klapstoel workshop improvisatie stoelmassageKom je ook wel eens thuis en ben je gelijk toe aan een massage, maar ontbreekt er thuis een massagestoel en een partner die je kan masseren. Geen nood! Met deze workshop leer je niet alleen masseren, maar zal er geïmproviseerd worden met de middelen die je zelf al hebt.

Inhoud workshop

Tijdens de workshop leer je een (ontspannende) massage te geven voor een deel over de kleding heen, maar ook op de huid zijn wat grepen mogelijk indien gewenst. Het is de insteek om op een praktische manier te werk te gaan waarbij je leert een massage te geven, maar natuurlijk ontvang je ook een massage zodat je in het vervolg als die ene vriendin langs komt, je een massage kan uitwisselen.

Vriendinnen

Het is de ideale workshop voor vriendinnen onder elkaar die van massage houden. Je leert uit verschillende massages enkele grepen. Zo komen en grepen aan bod uit de Hawaiiaanse Lomi Lomi Massage, de klassieke ontspanningsmassage en uit de Oosterse Shiatsu. Naast de massage kun je ook vragen stellen en leer je een stukje van het lichaam waar je rekening mee moet houden. Na afloop van de workshop kun je een massage van 15 tot 20 minuten geven. De duur van de workshop is maximaal 2 uur.

Stoelen zonder leuning

Voor deze workshop moet je wel beschikken over stoelen thuis zonder een leuning. Daarnaast moeten de stoelen 1,5 keer het gewicht van de persoon die erop zit kunnen houden. Tenslotte wordt deze workshop alleen gegeven bij een minimale samenkomst van 4 personen en kan overal worden gehouden, mits er stoelen aanwezig zijn zonder armleuningen. De maximale groepsgrootte is 40 personen.

 1. Snel contact

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 48 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 5 kalenderdagen voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 48 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, vul dan de onderstaande velden in. Dan plaats ik de afspraak voor je.

  Het is momenteel niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen i.v.m. de opleiding welke Romano momenteel volgt. Wil u graag telefonisch contact, vul dan het formulier in met het verzoek om terug te bellen.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Het is momenteel niet mogelijk om telefonisch te reserveren, daar Romano momenteel een opleiding volgt en hiervoor stage loopt. Wil je graag telefonisch contact? Verzoek dan om terug te bellen. Terugbellen word geprobeerd om binnen 3 dagen te doen in een tijdvak van 7.00 uur 's ochtends tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Je mag in het verzoek voorkeuren aangeven, maar deze kunnen niet altijd gehonoreerd worden.

  Telefonisch reserveren voor buiten de tijden in het online reserveersysteem heeft momenteel geen nut: de tijden zijn afgestemd op het stagerooster en hierbuiten zijn geen mogelijkheden.
 12. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 13. Je kunt jezelf inschrijven als cliënt via deze webpagina.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:(*)
  Ongeldige invoer
 21. Adres:
  Ongeldige invoer
 22. Postcode:
  Ongeldige invoer
 23. Plaats:
  Ongeldige invoer
 24. Welke soort olie wil je?
  Ongeldige invoer
 25. Welke massagetafel wil je?
  Ongeldige invoer
 26. Ik ga akkoord met:(*)


  Ongeldige invoer
 27. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 28. Ongeldige invoer
 29. Nog niet aangevinkt
© 2020 Romano Sandee