Workshop improvisatie stoelmassage

Klapstoel workshop improvisatie stoelmassageKom je ook wel eens thuis en ben je gelijk toe aan een massage, maar ontbreekt er thuis een massagestoel en een partner die je kan masseren. Geen nood! Met deze workshop leer je niet alleen masseren, maar zal er geïmproviseerd worden met de middelen die je zelf al hebt.

Inhoud workshop

Tijdens de workshop leer je een (ontspannende) massage te geven voor een deel over de kleding heen, maar ook op de huid zijn wat grepen mogelijk indien gewenst. Het is de insteek om op een praktische manier te werk te gaan waarbij je leert een massage te geven, maar natuurlijk ontvang je ook een massage zodat je in het vervolg als die ene vriendin langs komt, je een massage kan uitwisselen.

Vriendinnen

Het is de ideale workshop voor vriendinnen onder elkaar die van massage houden. Je leert uit verschillende massages enkele grepen. Zo komen en grepen aan bod uit de Hawaiiaanse Lomi Lomi Massage, de klassieke ontspanningsmassage en uit de Oosterse Shiatsu. Naast de massage kun je ook vragen stellen en leer je een stukje van het lichaam waar je rekening mee moet houden. Na afloop van de workshop kun je een massage van 15 tot 20 minuten geven. De duur van de workshop is maximaal 2 uur.

Stoelen zonder leuning

Voor deze workshop moet je wel beschikken over stoelen thuis zonder een leuning. Daarnaast moeten de stoelen 1,5 keer het gewicht van de persoon die erop zit kunnen houden. Tenslotte wordt deze workshop alleen gegeven bij een minimale samenkomst van 4 personen en kan overal worden gehouden, mits er stoelen aanwezig zijn zonder armleuningen. De maximale groepsgrootte is 40 personen.