Massagecursus voor beginners en hobbyisten

Ben je een beginner in massage of lijkt het je heel leuk om massage te leren, maar weet je er nu nog niet zoveel van? Dan biedt massagepraktijk Romano Sandee de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier een massage te leren op het niveau van de beginnende masseur of hobbyist.

Gerichte massagetechniek of maatwerk massageworkshop

Je kunt ervoor kiezen om direct een specifieke massagetechniek te leren of te kiezen voor een workshop op maat. Tijdens een gerichte techniek leer je een massage aan de hand verschillende stappen die gevolgd worden. Bij een massageworkshop waarin maatwerk wordt geleverd wordt er uitgegaan van een leerwens. Je krijgt dan afhankelijk van jouw concrete leerwens een mix van massagetechnieken die bij jouw doelen past. Daarbij is de workshop “Liefdevol masseren” vooral gericht op het geven van een massage bij partners, terwijl de workshop “Leer masseren” een één op één workshop is waarbij de cursist een model nodig heeft.

Maatwerkmassagecursussen

Massagepraktijk Romano Sandee biedt de volgende cursussen als maatwerk aan:
- Workshop Liefdevol masseren
- Workshop Leer masseren

Gerichte massagetechnieken leren

Massagepraktijk Romano Sandee biedt de volgende cursussen aan om een gerichte massagetechniek te leren die geschikt zijn voor beginners en hobbyisten:
- Workshop Fibrocupping (tweedelig)
- Workshop improvisatie stoelmassage
- Workshop aromatherapie “Spelen met geuren”
- Workshop Klassieke massage
- Workshop Sportmassage
- Workshop Hot Chocolate massage
- Workshop Hot Soap massage
- Workshop Voetmassage