Massage cursussen en workshops

Je wil graag een massage leren geven aan een ander? Dat is mogelijk bij massagepraktijk Romano Sandee. Er zijn verschillende massageworkshops en massagecursussen verkrijgbaar voor zowel de startende masseur of hobbyist tot aan de professionele masseur of fysiotherapeut. Alle workshops en cursussen worden altijd één op één gegeven bij een door jouw opgegeven locatie.

Massagecursus voor beginners en hobbyisten

Heb je nog nooit een massagecursus gevolgd, maar wil je het masseren graag leren? Dan zijn de massageworkshops uit de categorie beginners en hobbyisten iets wat bij je past. Je kan kiezen voor een specifieke massagetechniek, bijvoorbeeld de klassieke massage. Maar je kan er ook voor kiezen om een workshop op maat te leren. Met de workshop “Leer masseren” leert Romano Sandee jou de massagegrepen die uitgaan van jouw persoonlijke leerwens. Deze grepen komen voort uit alle mogelijke massagetechnieken die bij jouw niveau passen. Je kunt ook gelijk kiezen voor de meest uitgebreide cursus die Romano Sandee aanbiedt: de basiscursus massage.

Wanneer je graag samen met je partner een massage wil leren, dan biedt de workshop “Liefdevol masseren” de uitkomst. De workshop wordt gegeven op basis van een leerwens, wat betekent dat afhankelijk van je eigen leerwens je op dat gebied bepaalde massagegrepen leert, ongeacht of het ontspannende of klachtgerichte leerwensen zijn: het is allemaal mogelijk in deze maatwerk workshop.

Massagecursus voor gevorderden en (semi-)professionals

Masseer je al een tijdje en heb je tevens kennis gekregen van anatomie of fysiologie? Dan zijn de massagecursussen voor gevorderden en (semi-)professionals iets voor jou. Er zijn verschillende trainingen die één op één gegeven worden. Je kunt daarbij kiezen om zelf een model mee te nemen of om om met één van de massagemodellen uit de database van massagepraktijk Romano Sandee te oefenen, waardoor je een objectievere feedback krijgt van het model. Eén van de topworkshops voor professionals is de workshop cuppingtherapie, die vooral ontlastend is voor de handen en gewrichten van de masseur of fysiotherapeut. De workshop is daarom zeker een meerwaarde voor de langetermijneffect, zowel voor de masseur als voor degene die de massage ondergaat.

Massagecursussen mogelijk belastingaftrekbaar

Massagecursussen en workshops zijn mogelijk aftrekbaar bij de belastingdienst. De voorwaarde om dit te kunnen aftrekken bij de belastingdienst over de te betalen inkomstenbelasting is dat je de workshop of cursus die je volgt gaat gebruiken om inkomsten te verwerven, hetzij in een eigen praktijk of in loondienst. De belastingdienst heeft een drempelbedrag van € 250,-, boven dit bedrag kun je de kosten aftrekken van de inkomstenbelasting bij de aangifte van het belastingjaar. De voorwaarde is dan wel dat je de workshop zelf heb bekostigd en er geen vergoeding voor hebt ontvangen van je werkgever of bij toekomstige zelfstandige ondernemers op de balans hebt afgetrokken als bedrijfskosten.

 

Zie meer op de website van de belastingdienst.

 1. Snel contact

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 48 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 5 kalenderdagen voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 48 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, vul dan de onderstaande velden in. Dan plaats ik de afspraak voor je.

  Het is momenteel niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen i.v.m. de opleiding welke Romano momenteel volgt. Wil u graag telefonisch contact, vul dan het formulier in met het verzoek om terug te bellen.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Het is momenteel niet mogelijk om telefonisch te reserveren, daar Romano momenteel een opleiding volgt en hiervoor stage loopt. Wil je graag telefonisch contact? Verzoek dan om terug te bellen. Terugbellen word geprobeerd om binnen 3 dagen te doen in een tijdvak van 7.00 uur 's ochtends tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Je mag in het verzoek voorkeuren aangeven, maar deze kunnen niet altijd gehonoreerd worden.

  Telefonisch reserveren voor buiten de tijden in het online reserveersysteem heeft momenteel geen nut: de tijden zijn afgestemd op het stagerooster en hierbuiten zijn geen mogelijkheden.
 12. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 13. Je kunt jezelf inschrijven als cliënt via deze webpagina.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:(*)
  Ongeldige invoer
 21. Adres:
  Ongeldige invoer
 22. Postcode:
  Ongeldige invoer
 23. Plaats:
  Ongeldige invoer
 24. Welke soort olie wil je?
  Ongeldige invoer
 25. Welke massagetafel wil je?
  Ongeldige invoer
 26. Ik ga akkoord met:(*)


  Ongeldige invoer
 27. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 28. Ongeldige invoer
 29. Nog niet aangevinkt
© 2020 Romano Sandee