Weekendje Groningen

Heb je een cadeaubon of cadeauvoucher gekregen, maar moet je daarvoor naar Groningen komen, dan is het natuurlijk heel leuk om er een weekendje Groningen van te maken. De ervaring leert dat er veel mensen van massagepraktijk Romano Sandee die een cadeaubon krijgen, niet uit de stad Groningen komen. Om deze reden vind je op de volgende pagina's verschillende tips van bezienswaardigheden waarvan ik als geboren en getogen Groninger zeg: dat moet je gezien of geproefd hebben. Daarnaast zijn het de tips die gevormd zijn door mijn persoonlijke voorkeuren en interesses.

Genoeg te doen in Groningen

Op deze manier is het reizen, wat voor sommige mensen meer dan twee uur is, goed te overzien en kun je het combineren met een dagje, of een weekendje in Groningen. Een plek waar veel mensen nog nooit zijn geweest, of slechts een enkele keer.
Ik heb op mijn website daarvoor de volgende categorieën gemaakt:
• Overnachten in Groningen
• Uit eten in Groningen
• Te zien in Groningen

Massages en workshops

Wat is er nu fijner om samen met je partner het weekend een massage aan elkaar te leren geven met de workshop Liefdevolle massage en daarnaast de rest van het weekend lekker te ontspannen in de stad Groningen: de stad die leeft, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wanneer een workshop massage niet voor je weggelegd is, kun je natuurlijk ook kiezen uit verschillende ontspannende massages of therapeutische massages. Met de ruim 20 vormen van massage, workshops en arrangementen is er voor ieder wat wils bij mijn massagepraktijk aan huis. Daarnaast kun je eenvoudig online reserveren, tot 4 uur voor de aanvangtijd*. De massagepraktijk heeft 3 dagen per week een avondopenstelling en is daarnaast elke zaterdag standaard geopend.

 

* Bij sommige arrangementen of massages is dit niet mogelijk, bijvoorbeeld wanneer chocolade-olie gemaakt moet worden of er andere verse producten verwerkt worden, zoals bij de Romano Massage®.

 

© 2019 Romano Sandee