Parkeren massagepraktijk

Voor de deur van massagepraktijk Romano Sandee geldt als betaald parkeren zone. Gedurende de tijden van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot en met 18.00 uur en op donderdag tot en met 21.00 uur moet er voor het parkeren betaald worden. Buiten deze tijden kun je je auto zonder kosten parkeren.

Massagepraktijk Romano Sandee betaalt de parkeerkosten

Boek je een massage(workshop) tijdens de uren waarin er betaalt parkeren van kracht is, dan betaalt massageprakijk Romano Sandee de parkeerkosten. Om hiervan gebruik te maken, geef je in het reserveersysteem bij het maken van de afspraak je kenteken door, waarna je vanaf een kwartier voor aanvang van de afspraak tot een kwartier na de massage betaalt is voor je parkeerkosten. 

Gratis dagkaart bij massage(workshop)s langer dan 2 uur

Wanneer je een workshop of massage boekt die langer duurt dan 2 uur op de zaterdag, dan kun je een dagkaart krijgen voor het gebied De Hoogte, zodat je bijvoorbeeld na afloop van de workshop de stad Groningen kunt bezoeken. Bij workshops langer dan 2 uur word dit je kostenloos aangeboden. Geef dit echter dan wel op bij je reservering bij het veld "Opmerkingen". Is je massage(workshop) korter dan 2 uur en zou je graag een dagkaart willen, dan bedragen de kosten hiervan € 6,-.

Korting op de massage(workshop)

Kom je met een ander vervoersmiddel dan de auto of kom je buiten de betaald parkeren tijden, dan krijg je korting op de massage. Deze korting word automatisch gegeven op het moment dat je bij het reserveren niet je kenteken doorgeeft. De korting bedraagt € 2,- bij een massage van 45 minuten en bij een massagetijd van elk kwartier langer komt er € 1,- korting bij. De maximale korting is € 8,- per reservering.

© 2019 Romano Sandee