Afspraak annuleren

Het kan voorkomen dat je een afspraak hebt gemaakt voor een massage of massageworkshop maar onverhoopt toch niet meer kunt (om welke reden dan ook) komen op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kun je de afspraak annuleren. Of het annuleren kosten met zich meebrengt hangt af van het moment van annuleren. 

Corona maatregelen

In verband met de corona maatregelen is het rondom het annuleren versoepelt. Dit wil zeggen wanneer je je niet fit, ziek of niet lekker voelt, of andere symptomen vertoont die passen bij corona (Covid-19), te weten hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid of verhoging bij jezelf of bij één van je gezinsleden, dan worden er vanzelfsprekend geen annuleringskosten in rekening gebracht. Voorwaarde is dan wel dat de afspraak wordt verplaatst.

Annuleringskosten

Het kan zijn dat er annuleringskosten in rekening worden gebracht. Dit hangt af vanaf het moment van annuleren. Dit moment van annuleren word vastgesteld op de tijdstempel van de e-mail of het tijdstip welk geregistreerd staat in het reserveersysteem. Zoals vermeld in de algemene voorwaarden zijn de volgende regels van kracht:

 • Bij afspraken met een waarde van € 100,- of minder kun je tot 72 uur voor aanvang kostenloos annuleren. Annuleer je de afspraak korter dan 72 uur voor aanvang of verschijn je niet op de gemaakte afspraak (no show), dan word het volledige bedrag van de afspraak in rekening gebracht.
 • Bij afspraken met een waarde van € 100,- of meer geldt een langere termijn voor annuleren. Je kunt bij deze afspraken tot 5 kalenderdagen voor aanvang kostenloos annuleren. Annuleer je in de periode van 120 uur (5 kalenderdagen) tot 72 uur voor aanvang, dan word er 50% van het bedrag van de afspraak in rekening gebracht. Annuleer je de afspraak korter dan 72 uur voor aanvang, dan word het volledige bedrag van de afspraak (100%) in rekening gebracht. In het geval dat je niet op de afspraak verschijnt (no show) zal ook het volledige bedrag in rekening worden gebracht.

In het geval dat er annuleringskosten in rekening worden gebracht, zal dit per factuur gebeuren. De betaaltermijn is conform de algemene voowaarden 14 dagen. Mocht de betaling dan uit blijven, zal het incassotraject in werking worden gezet. De eventueel daarbij komende kosten zijn voor je eigen rekening.

Hoe kan ik de afspraak annuleren?

Je kunt de afspraak op verschillende manieren annuleren.

Annuleringscode

Je hebt bij het maken van je afspraak per e-mail een bevestiging ontvangen. In deze bevestiging stond een annuleringscode, welke je kunt gebruiken om zelf de afspraak te annuleren. Hiervoor ga je terug naar het online reserveersysteem, waar onderaan een invulveld is voor de annuleringscode. Vul hier de code in die in de e-mail bevestiging staat en klik op "Annuleren". Hierna is de afspraak onmiddelijk geannuleerd. Indien je te laat bent met annuleren (korter dan 72 uur voor aanvang) dan kun je niet gebruik maken van dit systeem, het systeem adviseert je in dit geval contact met mij op te nemen.

Annuleren per e-mail

Het is ook mogelijk je annulering per e-mail door te geven. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Benoem hierin in elk geval de naam waarop gereserveerd is, de datum en het tijdstip. Dit kan in principe altijd (ook korter dan 72 uur voor aanvang). Je ontvangt na de annulering vanuit het reserveersysteem vervolgens een bevestiging dat je afspraak is geannuleerd.

Annuleren via Facebook

Je kunt ook een bericht sturen via de Facebookpagina van massagepraktijk Romano Sandee. Benoem in je bericht in elk geval de naam waarop gereserveerd is, de datum en het tijdstip. Dit kan in principe altijd, ook wanneer je korter dan 72 uur voor aanvang annuleert. Je ontvangt na de annulering vanuit het reserveersysteem vervolgens een bevestiging op het e-mailadres wat je hebt opgegeven bij je reservering wanneer de afspraak word geannuleerd.

Veelgestelde vragen over annuleren

 1. Snel contact

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 48 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 5 kalenderdagen voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 48 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, vul dan de onderstaande velden in. Dan plaats ik de afspraak voor je.

  Het is momenteel niet mogelijk om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen i.v.m. de opleiding welke Romano momenteel volgt. Wil u graag telefonisch contact, vul dan het formulier in met het verzoek om terug te bellen.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Het is momenteel niet mogelijk om telefonisch te reserveren, daar Romano momenteel een opleiding volgt en hiervoor stage loopt. Wil je graag telefonisch contact? Verzoek dan om terug te bellen. Terugbellen word geprobeerd om binnen 3 dagen te doen in een tijdvak van 7.00 uur 's ochtends tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Je mag in het verzoek voorkeuren aangeven, maar deze kunnen niet altijd gehonoreerd worden.

  Telefonisch reserveren voor buiten de tijden in het online reserveersysteem heeft momenteel geen nut: de tijden zijn afgestemd op het stagerooster en hierbuiten zijn geen mogelijkheden.
 12. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 13. Je kunt jezelf inschrijven als cliënt via deze webpagina.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:(*)
  Ongeldige invoer
 21. Adres:
  Ongeldige invoer
 22. Postcode:
  Ongeldige invoer
 23. Plaats:
  Ongeldige invoer
 24. Welke soort olie wil je?
  Ongeldige invoer
 25. Welke massagetafel wil je?
  Ongeldige invoer
 26. Ik ga akkoord met:(*)


  Ongeldige invoer
 27. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 28. Ongeldige invoer
 29. Nog niet aangevinkt
© 2020 Romano Sandee