Zomer opening 2018

Groningen, 1 juni 2018 - In de afgelopen weken zijn de temperaturen behoorlijk hoog geweest. Deze temperaturen hebben ook laten zien dat in de massagepraktijk zelf de temperaturen ook tot een onaangename temperatuur kunnen oplopen. Naast het feit dat een massage boven een bepaalde temperatuur al onwenselijk is voor de gezondheid van de cliënt. Zo geef ik geen klachtgerichte massages meer wanneer de buitentemperatuur hoger is dan 24 graden. Het tropenrooster is van toepassing.

Omdat de massage ruimte zelf tot ongeveer 15.00 uur in de zon staat, heb ik besloten om voor de komende periode van de zomervakantie de massagepraktijk overdag te sluiten en zo op de koelere momenten van de dag de massagepraktijk te openen, deze openstelling gaat per direct in. Voor afspraken die reeds geboekt waren zullen echter geen wijzigingen plaatsvinden. Deze openstelling is wel afhankelijk van de eventuele buitentemperatuur. De veiligheid is daarbij continu wat in de gaten gehouden word.

De massagepraktijk zal dan vanaf nu tot en met 1 september op zaterdag geopend zijn tussen 17.00 uur en 22.00 uur.

Tropenrooster 2018

Gedurende de zomerperiode (of warme periode) in 2018 is massagepraktijk Romano Sandee elke zaterdagavond geopend. Echter ommwille de veiligheid en de zorg van het lichaam noodzakelijk het tropenrooster aan te houden. Net als voorgaande jaren zal deze worden toegepast op de buitentemperatuur.

 

Aanpassingen openingstijden m.i.v. maart 2018

Groningen, 26 januari 2018 - Vanaf maart 2018 zullen de openingstijden van massagepraktijk Romano Sandee voor ongeveer vijftien maanden sterk beperkt worden. Hierdoor zal het uitsluitend mogelijk om op de zaterdag een massage te reserveren.

Vanaf 1 september word je beloond

In de afgelopen negen jaar hield massagepraktijk Romano Sandee een bedrijfsconcept aan waarbij er voor extra's een bijbetaling kon plaatsvinden. De insteek was een no-nonsense massagepraktijk waarbij je voor wat extra's een bijbetaling kon gaan doen, zoals het bijboeken van de handdoekenservice. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig nagedacht om het anders te gaan doen waarbij zeker in het laatste jaar al enige aanpassingen zijn geweest. Vanaf 1 september worden daarom meer aanpassingen gedaan waardoor het gehele concept word aangepast.

Tropenrooster 2017

Gedurende de zomerperiode (23 juli tot en met 5 september) in 2017 is massagepraktijk Romano Sandee elke vrijdagavond en zaterdag geopend. Echter ommwille de veiligheid en de zorg van het lichaam noodzakelijk het tropenrooster aan te houden. Net als voorgaande jaren zal deze worden toegepast op de buitentemperatuur.

 

Massagepraktijk Romano Sandee is verhuisd!

Vanaf 3 december 2014 is massagepraktijk Romano Sandee verhuisd naar een ander adres. Het nieuwe adres is Bedumerstraat 115a. Op de pagina "Locatie" vind je meer informatie hoe je de praktijk op het nieuwe adres kunt bereiken.

Massagepraktijk Romano Sandee gaat verhuizen!

Massagepraktijk Romano Sandee gaat verhuizen. Dit geeft enkele consequenties over de beschikbaarheid van de massagepraktijk, via "Lees meer" zie je meer informatie over de planning voor de massagepraktijk.

 

PERSBERICHT: Fibrocupping vermindert pijn bij fibromyalgie

Groningen, 7 mei 2014 – Masseur Romano Sandee uit Groningen kan door middel van fibrocupping de pijn verminderen bij fibromyalgie. Het pijncijfer dat proefpersonen aangeven kan tot 50 procent gereduceerd worden in drie structurele behandelingen op het te behandelen gebied.


Fibromyalgie is een aandoening waarbij in de spieren en aanhechtingen pijn ontstaat door verklevingen. Hierbij is het onderliggende weefsel vaak minder goed doorbloed. Bij fibrocupping wordt een plastic cup op de spieren geplaatst samen met speciale massageolie waarin de etherische olie rooms-kamille verwerkt is. De cup wordt vacuüm gezogen, waarna het bloedvat onderhuids wijder wordt en lokaal een ‘doorbloedingsboost’ ontstaat die helemaal tot in het verkleefde spierweefsel kan komen. Het gevolg is dat deze verklevingen losser gemaakt worden door het lichaam en door de verbeterde doorbloeding.

 

Heftige massagetechniek

De fibrocupping is echter een heftige massagetechniek. Doordat de doorbloeding flink bevorderd wordt, is het goed mogelijk (zeker de eerste 72 uur na een massage) dat de pijn tijdelijk toeneemt. Daarnaast kunnen er blauwe plekken ontstaan door de stuwing op de plaats van behandeling. Uit de proeven bleek dat het fibrocuppen er vooral voor omstanders indrukwekkend uit ziet, terwijl het voor de patiënt in kwestie juist vaak aangenaam voelt.

 

Voor meer informatie over de Fibrocuppingmassage of om te reserveren kun je terecht op de website www.romanosandee.nl.

 

PERSBERICHT: Romano Sandee introduceert eigen olielijn

Groningen, 21 oktober 2013 – Masseur Romano Sandee introduceert zijn eigen olie lijn onder de naam Romano Sandee. De olielijn bestaat uit 21 etherische oliën, twee aromamengsels en zeven door Romano Sandee zelf gecomponeerde aromamengsels.

 

Etherische oliën zijn oliën afkomstig uit planten, kruiden of fruitsoorten. Door middel van stoomdestillatie worden de pure en natuurzuivere oliën gewonnen. De toepassing van de etherische olie is veelzijdig, het kan gebruikt worden in een massageolie of badolie. Daarnaast kan de olie via een aromabrander via de lucht verspreid worden. Elke etherische olie heeft specifieke karakter en doelstelling binnen aromatherapie. Zo geeft de sinaasappelgeur mensen een opgewekt en blij gevoel.

 

Naast de etherische oliën zijn de gecomponeerde aromamengsels ook verkrijgbaar als kant-en-klaar massage- of badolie. Voor meer informatie over de etherische oliën kun je terecht op www.romanosandee.nl

Eerste massagepraktijk in de Benelux accepteert Bitcoins

Groningen, 25 juli 2013 – Massagepraktijk Romano Sandee in Groningen zal de eerste massagepraktijk in de Benelux zijn die Bitcoins als betaalmiddel gaat accepteren. Bitcoins is een virtuele munt waarmee mensen kunnen betalen.

Pagina 1 van 7

 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee