Klantenreacties

Van verschillende klanten krijg ik regelmatig reacties op de massage die ze hebben gekregen bij Massagepraktijk Romano Sandee in Groningen. Deze reacties vind je hieronder. Heb je zelf ook een reactie? Stuur mij dan een bericht, laat je recensie achter op mijn Facebookpagina of schrijf een recensie op mijn Google vermelding. Wanneer je op Twitter een recensie achter laat, gebruik dan de hashtag #RomanoSandee, hierdoor kan ik je bericht makkelijk vinden en embedden op deze webpagina.

 

"Romano weet precies de goede plekken juist te behandelen."

"Ik kan iedereen een behandeling door Massagepraktijk Romano Sandee aanbevelen: Romano werkt professioneel en vriendelijk. Hij heeft zich heel goed verdiept in de anatomie van de spieren en hij weet dan ook precies de goede plekken juist te behandelen.

Ik heb zelf chronische pijn en daardoor (helaas) de afgelopen jaren een flink aantal therapeuten en masseurs 'versleten' en Romano is voor mij een van de besten! Absoluut een aanrader dus!"

José Bruining, 34 jaar, 2 januari 2015

 

 

"Als ik bij Romano ben geweest heb ik veel minder last vna mijn rug en schouders"

"Al geruime tijd kom ik bij Romano in de praktijk. Zijn massages helpen echt om de knopen in mijn spieren uit elkaar te krijgen, vind hem veel beter dan een fysiotherapeut. Als ik ben geweest heb ik veel minder last, tot geen, van mijn rug en schouders. De prijzen zijn ook redelijk te noemen en de euro's waard. Daarnaast neemt Romano zijn vak echt serieus en weet hij wat hij doet. Heb je ergens last van en wil je een echte goede massage: doen!"

Marieke Fenger, 30 jaar, 30 december 2013

 

"Romano is een masseur met een ideaal gevoel voor de perfecte mix uit intensiteit en ontspanning"

"Ik kom heel graag voor massages naar deze praktijk, omdat Romano een masseur met een ideaal gevoel voor de perfecte mix uit intensiteit en ontspanning is. De massages zijn steeds "relaxing" en tegelijk effectief tegen spierpijn. De sfeer is heel vriendelijk en hij heeft mij al meerdere goede tips voor oefeningen tegen spierpijn gegeven!"

David, 30 jaar

 

"Eén behandeling bij Massagepraktijk Romano Sandee beter dan acht keer fysiotherapeut"

"Ik heb één behandeling van 45 minuten klachtgerichte massage gehad bij jouw nadat ik al acht keer bij mijn fysiotherapeut geweest was. Deze ene behandeling heeft mij nog beter gedaan dan alle acht behandelingen van de fysiotherapeut. Ik krijg tenminste dan ook waar voor mijn geld!"

Mevr. Keizer, 75 jaar

 

"Ik heb weinig tot geen hoofdpijn meer na de massage van Romano Sandee"

"Ik ben meer dan tevreden over mijn massage. Niet alleen heb ik een heerlijke hotstone massage gehad, maar je hebt mijn migraine/hoofdpijn ook verholpen. Ik heb sindsdien weinig tot geen hoofdpijn meer! Je wilt niet weten hoe dankbaar ik je ben, want ik ben nu verlost van een leven met hoofpijn."

Angela, 34 jaar

 

"Sportmassage effectief"

"Ik vond de sportmassage effectief, dat je online een afspraak kunt maken vind ik erg gemakkelijk!! Prima dienstverlening verder."

Bettina Kleve-Wendt, 41 jaar

 

"Mijn rug voelt weer lekker soepel"

"Laatst heb ik een sportmassage gehad, waarbij met name de 'staalkabels' in m'n rug onder handen zijn genomen. Het uur vloog voorbij, ondanks dat het af en toe zeer deed. De dag erna waren de aangepakte spieren bij aanraking gevoelig (alsof ik blauwe plekken had), maar m'n rug voelde wel lekker soepel en binnen enkele dagen waren de spieren niet meer pijnlijk. Ik had bij de massage het idee dat je er vakkundig plezier in schept 'foutjes' in de spieren op te sporen en ze op te lossen. Ik vind het interessant wat er fysiek gebeurt bij een massage; het is ook een manier om je eigen lichaam te verkennen."

Chantal de Vries, 36 jaar

 

"De Hotstone Massage was superrrrr heerlijk"

"Het maken van een afspraak is makkelijk en simpel via de site. De Hotstone Massage vond ik superrrrr heerlijk en ontspannend!! Je nam de tijd en het was relaxed. Deze wil ik wel elke dag hebben voor het slapen gaan."

Vera Moegio, 52 jaar

 

"De massage was precies wat ik nodig had"

"De massage was prima en precies wat ik nodig had met mijn stijve schouders en nek. Helaas was die ene keer eigenlijk te weinig maar dat is uiteraard mijn eigen schuld. Verder vind ik het systeem wat je hanteert van zelf je afspraak inplannen heel handig."

Marieke Bakker, 28 jaar

 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee