Masseur Romano Sandee

Romano Sandee

Sinds december 2009 is masseur Romano Sandee bezig met verschillende vormen van massage. Hij begon zijn loopbaan als masseur met de opleiding Sportmassage. Na de opleiding sportmasseur heb ik tal van opleidingen gevolgd die ertoe hebben geleid dat ik nu een ruim twintig vormen van massage kan aanbieden. Ik wist op dat moment nog niet of het goed ging lopen, dus ik besloot te starten bij buurtcentrum Oranjewijk waar ik een kleine ruimte huurde om massages aan te bieden.

Geschiedenis Massagepraktijk Romano Sandee

Anno 2010 is de markt van massage veel sneller gegroeid en kon ik het volgende stapje gaan nemen in mijn plan om te groeien. Daarom ben ik in april 2010 verhuisd naar de locatie aan de Praediniussingel. Op deze nieuwe locatie kreeg het een professionelere uitstraling en werkte ik op 2 dagen per week waar ook het aantal massages zijn toegenomen. In het jaar 2010 zijn er maar liefst 12 verschillende massages bij gekomen. Hierdoor werd de ruimte op de Praediniussingel al snel te klein, want elke massage heeft ook weer specifieke atributen nodig. Ik besloot vanaf mei 2011 de massages aan huis te geven, zodat er meer ruimte is voor verschillende atributen, maar eveneens meer ruimte om mensen te plaatsen voor een massage. Daarnaast is masseur Romano Sandee ook zijn eigen massages gaan ontwikkelen. Zo ontwikkelde ik in 2010 de ontspannende Romano Massage®

Duidelijkheid

Romano Sandee vindt duidelijkheid een belangrijk aspect. Deze duidelijkheid vertaald zich direct op deze website, maar is tevens direct op te merken tijdens je afspraak. Bij klachtgerichte massages weet je altijd goed waar je aan toe bent. Romano Sandee is specialist in schouder- en nekklachten. Ook voor hoofdpijnklachten ben je bij Romano aan het juiste adres. Tijdens je afspraak word niet om een klacht die zich fysiek uit (in de vorm van spierspanning of knopen) heen gedraaid, maar direct behandeld. Heb je toch een ontspanningsmassage geboekt, maar is er een fysieke klacht aanwezig? Dan word deze klacht eerst behandeld na overleg met de cliënt. Het emotioneel welbevinden kan alleen tot ontspanning leiden, als het lichaam ook ontspannen is. Alle massages, of deze nu klachtgericht zijn of niet, zullen ontspannend worden afgesloten, zodat je ook nog even de rust vindt tijdens een massage. 

Wereldrecordhouder

Masseur Romano Sandee houdt naast massage ook van een uitdaging. Deze ging Romano aan op 4 en 5 juni 2010. In een 24-uur durende marathon massage heeft Romano Sandee het wereldrecord stoelmassage neergezet, dat erkent word door de World Records Academy. Tijdens de massagemarathon hebben 141 mensen een stoelmassage gehad, variërend tussen de 3 en 60 minuten. Tot op de dag van vandaag heeft niemand het wereldrecord verbroken.

Aandacht voor minima

Logo Stichting Massage Community JPG

Romano Sandee heeft altijd aandacht gehad voor mensen met een minimum inkomen die een massage nodig zijn. Zij kunnen dit niet financieel veroorloven, daarom bedacht hij de Bank der Wederdiensten. De opzet van de Bank der Wederdiensten was dat de ander een dienst leverde aan de massagepraktijk en in ruil voor deze dienst kreeg de cliënt een massage terug. Dit leidde ertoe dat de maximale capaciteit van de Bank der Wederdiensten al enkele jaren vol was. Daarom is vanaf 2017 de Stichting Massage Community opgericht, waarbij minima tegen een een laag tarief een massage kunnen afnemen. Een massage wordt helaas vaak gezien als een vorm van luxe. Echter in de hedendaagse maatschappij is het niet langer een luxe, maar een noodzakelijk kwaad om spieren soepel te houden en de mobiliteit te behouden. Stichting Massage Community heeft een eigen website: www.massagecommunity.nl

 

Massagepraktijk Romano Sandee hedendaags

Romano Sandee werkt naast zijn eigen massagepraktijk ook nog in loondienst als "begeleider thuis" in de thuiszorg en volgt hij de opleiding tot Verzorgende-IG welke naar verwachting in 2019 afgerond wordt. Romano vindt de zorg in combinatie van de massagepraktijk een fijne combinatie en zet daarom ook sterk in op zelfredzaamheid van cliënten. Dit zet zich ook door in het beleid van de massagepraktijk. Zo krijg je waar mogelijk adviezen om je volgende bezoek zo lang mogelijk uit te kunnen stellen en je eigen zelfredzaamheid te vergroten. Op deze website staan tal van oefeningen die je thuis kunt doen om de cliënt te ondersteunen voor de tussenliggende bezoeken. Het is mogelijk om persoonlijke instructies te krijgen om bepaalde spieren soepel(er) te houden waardoor je volgende bezoek uitgesteld kan worden. Daarnaast is het mogelijk om een workshop op maat te krijgen zodat je jezelf of door je partner een massage gegeven kan worden welke de termijn tussen bezoek 1 en bezoek 2 kan verlengen. Dit kan bijvoorbeeld binnen de workshop Leer masseren. Het heeft de bedoeling om de werkzaamheden in de zorg te blijven combineren met de massagepraktijk voor nu en in de toekomst.

 
 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee