Na 3 massages klacht niet over? 4e behandeling gratis!

Masseur Romano Sandee is er heilig van overtuigd dat zijn massages door de combinatie van technieken ervoor zorgen dat hij in drie behandelingen eenvoudige klachten oplost. Daarom komt Romano Sandee met een garantie: als je na drie behandelingen geen verbetering voelt, dan krijg je de vierde behandeling gratis. Onder de eenvoudige klachten worden klachten gerekend die niet langer dan zes maanden geleden gestart zijn en die daarnaast een specifiek gebied betreffen, waarbij per zijde maximaal twee spieren een hogere spierspanning hebben. Hierbij zijn aandoeningen als reuma en fibromyalgie uitgesloten, omdat deze aandoeningen eigenlijk automatisch al voor meer spierspanning zorgen.

Vierde behandeling gratis

Wanneer je na drie wekelijkse behandelingen (die voldoen aan de onderstaande voorwaarden), geen verbetering merkt als een vermindering of het verdwijnen van spierspanning, dan krijg je de vierde behandeling geheel gratis. De lengte van deze behandeling zal gelijk staan aan de eerste drie behandelingen. Als je dus 3 keer 45 minuten massage boekt, dan zal de vierde behandeling niet langer zijn dan 45 minuten. Bij 60 minuten zal de vierde behandeling ook 60 minuten zijn.
Na afloop van de eerste behandeling is echter pas te zeggen of je geschikt bent voor deelname. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de spierspanning, rekbaarheid van de huid, doorbloeding van spieren en de manier waarop je reageert op de behandeling. Hierbij zal geobserveerd worden of tijdens de behandeling al voelbaar is dat de spierspanning is afgenomen. Spieren zo hard als staalkabels zullen namelijk nimmer in drie behandelingen opgelost kunnen worden: deze zijn ook al langer dan zes maanden in ontwikkeling geweest.

Voorwaarden

Om de vierde behandeling gratis te krijgen, zijn er enkele voorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden gelden altijd aanvullend op de Algemene voorwaarden en de huisregels.

 • De actie luidt: "Na drie volledige behandelingen van de "Klachtgerichte massage" is de vierde behandeling gratis, wanneer er geen spierspanning is afgenomen."
 • Alleen eenvoudige spierklachten komen in aanmerking voor deze garantie. Mensen met reuma en fibromyalgie zijn uitgesloten van deelname.
 • Masseur Romano Sandee behoudt het recht om mensen te weigeren voor deelname aan de actie. Dit wordt kenbaar gemaakt ná de eerste behandeling. Voor de behandeling is het helaas niet mogelijk hier een concrete uitspraak over te doen.
 • Per persoon kan iemand maximaal éénmaal per jaar aanspraak maken op deze garantie.
 • De klant dient de eerste drie afspraken te maken met een maximum van zeven dagen tussen iedere behandeling. Wanneer hier niet aan wordt voldaan, kan de klant géén aanspraak maken op de vierde behandeling die gratis word aangeboden.
 • De vierde behandeling is net zo lang als de drie betaalde behandelingen. Wanneer er verschillen in behandelduur zijn geweest (bijvoorbeeld de ene keer 45 minuten en de andere keer 60 minuten), dan zal hiervan het gemiddelde worden genomen en dan zal dit gemiddelde als behandelduur gratis worden aangeboden.
 • Veiligheid staat in elke behandeling voorop. Mocht blijken tijdens de behandeling dat Romano Sandee niet de juiste behandelaar is voor de klachten, dan kan je worden doorverwezen naar een andere behandelaar. Hiermee vervalt ook de vierde gratis behandeling. De gratis behandeling vervalt ook wanneer blijkt dat de behandeling - om welke reden dan ook - onderbroken moet worden.
 • Er is géén aanspraak te maken op de vierde gratis behandeling wanneer je tijdens één van de drie betaalde massages al een korting hebt genoten via een actie. Sparen op je VIP Card, is wel toegestaan.
 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee