Stoelmassages medewerkers UMCG

Ben je werkzaam in het UMC in Groningen? Dan kun je met je persoonlijk budget gebruik maken van de stoelmassages bij massagepraktijk Romano Sandee terwijl de werkgever dit betaalt. Hierover zijn afspraken gemaakt met je werkgever. Je kunt kiezen voor stoelmassages van 20 minuten of 30 minuten, net wat je zelf wenst.

Stoelmassage op het werk

Wil je graag op je afdeling een stoelmassage ontvangen, dat kan dan ook. Hierbij is je stoelmassage onbelast en kun je meer stoelmassages van je persoonlijk budget krijgen. Een stoelmassage op het werk van 20 minuten kost € 20,- en van 30 minuten € 25,-. Voorwaarde hiervoor is dat er minimaal 2 uur achtereen gemasseerd wordt op een dag, zowel binnen jouw afdeling als op verschillende afdelingen.

Stoelmassage bij je thuis

Het is ook mogelijk om een stoelmassage bij je thuis te ontvangen. Deze stoelmassage is echter wel belast vanuit je persoonlijke budget. Hierbij betaal je € 30,- voor een stoelmassage van 30 minuten (binnen de stad Groningen). Een massage bij je thuis is echter belast en hierdoor betaal je nog eens 42% extra. Dit wordt vanuit je persoonlijk budget betaald.

Stoelmassage in de praktijk

Tenslotte kun je altijd een stoelmassage in de massagepraktijk krijgen. De massage is eveneens belast vanuit je persoonlijk budget. Hiervoor betaal je in de praktijk € 25,- voor een massage van 30 minuten en € 20,- voor een massage van 15 minuten. Dit bedrag declareer je en krijg je weer terug. Daarnaast wordt er nog eens 42% vanuit je persoonlijk budget betaald.

Betaling en declaratie

Voor de massages op het werk, bij je thuis of in de praktijk betaal je via de pinterminal het geld voor de massage. Vervolgens kun je via je declaratieformulier samen met de factuur die je meekrijgt, de massage declareren bij je leidinggevende. Hoeveel persoonlijk budget je krijgt, kun je informeren bij het Wenckebach Instituut of bij de personeelswinkel.

 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee