Hot Soap Massage

De Hot Soap Massage bij masseur Romano Sandee te Groningen

Sinds kort is er een nieuwe trend in massageland: de Hot Soap Massage. Tijdens deze massage word door middel van een speciale zeep en een beetje warm water heerlijk ontspannend gemasseerd. Hierdoor ontstaat er een schuimige zeep waarmee je net zo goed kunt masseren als met massageolie.

Heerlijk ontspannende massage

De Hot Soap Massage is een heerlijk ontspannende massage. Je word eerst gemasseerd met een scrubzeep waardoor je huid mooi schoon word. Door de zachte massage, en de warmte van de zeep en omgeving, raak in totale ontspanning. Eerst word je gescrubt met de special Loofah scubzeep. Deze zeep krijg je na de behandeling ook mee naar huis. Na de scrubbehandeling word je gemasseerd met een speciale zeep die veel schuim veroorzaakt waardoor je een zijdezachte massage kunt krijgen die leidt tot de diepere ontspanning.

Combineren met andere massages

De Hot Soap Massage is prima te combineren met andere massages. Zo kan de Hot Soap Massage prima als afsluiting bij een massage als de Hot Chocolate Massage of de Kruidenstempelmassage. Wil je graag deze massage combineren, geef bij opmerkingen aan dat je binnen de massageduur ook de Hot Soap Massage wilt. Dan zorg ik dat ik bij de massage het materiaal hiervoor klaar heb liggen voor een soepele overgang tussen de twee massages.

Geef de Hot Soap Massage cadeau!

Het is ook mogelijk de Hot Soap Massage cadeau te geven. Dit kun je doen door een cadeaukaart met voldoende waarde aan de ontvanger te geven. De ontvanger kan dan zelf kiezen welke massage hij of zij wil hebben, waaronder de Hot Soap Massage. Daarnaast kan de cadeaukaart leuk aangekleed worden, tegen een kleine meerprijs.

Verkrijgbaarheid Hot Soap Massage

Doordat de omgevingstemperatuur hoger moet zijn bij deze massage, is het niet op elk tijdstip te boeken. De massage is alleen verkrijgbaar op werkdagen na 19.00 uur en op zaterdagen na 14.00 uur.

 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee