APK voor je lichaam

Wanneer je een auto koopt, weet je dat je jaarlijks terug moet komen om je auto te laten keuren voor de APK. Echter, veel mensen vergeten dat alles wat beweegt zijn onderhoud nodig heeft, dus ook je eigen lichaam. Dagelijks doet je lichaam veel voor jou, en dat moet dus verzorgd worden. Je spieren krijgen elke dag weer een flinke belasting en deze belasting is wel eens te groot. Hierdoor ontstaan er spanningen die zich opbouwen en zich als klachten kunnen uiten.

Nakijken en herstellen

De "APK voor je lichaam" is meer dan alleen het vaststellen van het probleem, bijvoorbeeld spierspanning. Naast het aanpakken van deze spierspanning wordt er klachtgericht gemasseerd om het probleem te kunnen verlichten. Efficiëntie en professionaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. Elke spier wordt gecontroleerd op spierspanning. Daarnaast worden de aanhechtingen van de spieren meegenomen. Wanneer er een knoop of verhoogde spierspanning wordt geconstateerd, worden de spieren losgemaakt. De APK voor je lichaam is dan niet per definitie een relaxte massage, maar kan in die zin gevoelig zijn. Dit gebeurt echter altijd met een hoger doel, namelijk de spieren van je lichaam fit maken. Het kan zijn dat het niet in één keer lukt om de spieren te herstellen. Dan krijg je nog een advies mee met de vervolgroute. Dit kan zijn in combinatie met een Fit& Klachten verlichten afspraak, of het vervolg van enkel een klachtgerichte massage. Ook kan het zijn dat je oefeningen meekrijgt of gebruik gaat maken van oefenmaterialen. Voor de APK dien je minimaal 45 minuten te boeken in het online reserveersysteem. Anders is het voor mij onmogelijk om alle spieren in 1 zone te controleren. Er zijn 3 zones:
• Rug-, schouder- en nekgebied
• Handen-, armen- en schoudergebied
• Voeten-, benen- en billengebied

 

Geen spierspanning aanwezig?

Het kan heel goed dat je dacht dat je spierspanning had en die niet blijkt te hebben. Dan wordt de resterende tijd gebruikt voor een ontspannende massage. En omdat je geen spierspanning hebt, word je hier mede voor beloond: namelijk met 10% korting op je massage. Voor tarieven van de APK, kun je kijken op de tarievenpagina.

 

Ga de uitdaging aan...

Ik durf te wedden dat niemand volledig ontspannen is, en dat er altijd in elke spier dan ook spanning aanwezig is. Denk jij er anders over? Denk jij dat jij volledig ontspannen bent en geen enkele spier in jouw lichaam spanning kent in de meest ontspannende houding (liggend)? Daarom geldt het volgende: wanneer ik toch een plek vind waar er spierspanning aanwezig is, dan betaal je het volledige bedrag voor je afspraak. Heb ik ongelijk gehad en heb je absoluut geen spierspanning in je lichaam? Dan krijg je de tweede behandeling gratis, mits de agenda dit toelaat. Voorwaarde van deze uitdaging is dat je slechts éénmalig hieraan kunt meedoen en dat mensen die komen met een voordeelvoucher of willen betalen met een externe cadeaukaart hier niet aan mee kunnen doen.

 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee