Massages

Bij massagepraktijk Romano Sandee kun je terecht voor verschillende soorten massage. Of je nu komt voor een ontspannende massage of een therapeutische massage: het is allemaal mogelijk. Eén ding is zeker: elke massage is altijd klantgericht.

Ontspannende massages

De ontspannende massages zijn alleen gericht op welzijn. De massages zijn meer gericht op de oppervlakte en worden onder zachte druk in een rustig massagetempo gegeven. Hiervoor zijn verschillende massagetechnieken mogelijk, zoals de Hawaiiaanse Lomi Lomi-massage, Hotstonemassage of Zwangerschapsmassage. Weet je niet goed welke techniek het beste bij je past? Dan kun je in het reserveersysteem ook kiezen voor “Ontspannende massage”, zodat Romano Sandee een intuïtieve massage geeft waarbij er gebruik wordt gemaakt van verschillende massagetechnieken.

Therapeutische massages

De therapeutische massages zijn in tegenstelling tot de ontspannende massages gericht op een bepaalde (spier)klacht. De massages worden met meer druk uitgevoerd en bewerken zodoende ook de diepere spier- en weefsellagen. Daarbij is Romano Sandee gespecialiseerd in schouder- en nekklachten. Je kunt zelf kiezen voor een gerichte massagetechniek zoals Guashamassage of Fibromassage (bij mensen met fibromyalgie). Weet je niet goed waar de klachten vandaan komen, dan kun je kiezen voor de “APK voor het lichaam”, waarbij Romano Sandee op zoek gaat naar het probleemgebied. Je kan er ook voor kiezen om bij je reservering een “Klachtgerichte massage”, waarbij je Romano de vrijheid geeft om verschillende technieken door elkaar te gebruiken, net wat bij jouw situatie past. Vaak wordt er dan een combinatie gemaakt dan van triggerpointmassage, cuppingtherapie, sportmassage en klassieke massage. Wanneer je kiest voor een klachtgerichte massage, dan garandeert Romano Sandee dat er binnen drie behandelingen (bij elke week één behandeling) progressie geboekt moet zijn. Zo niet, dan is Romano Sandee niet de juiste massagetherapeut bij jouw klachten.

Beleef de Romeinse tijd met de Romano Massage®

Wil je een unieke massage beleven? Boek dan eens de Romano Massage® waarbij verschillende zintuigen geprikkeld worden. De massage is een massagebeleving in de setting van de Romeinse tijd. Bij het boeken van deze ontspannende massage zijn de massagegrepen gebaseerd op de authentieke Romeinse massage. Tevens zijn de geuren, muziek en omgeving afgestemd op deze massagebeleving.

 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee