Massage modellen

 

Model nodig?

Vrijwel alle workshops en cursussen bij massagepraktijk Romano Sandee worden via een privéworkshop 1 op 1 gegeven. Daarom zul je in veel gevallen een model nodig hebben wanneer je een workshop wil gaan volgen. Uitzonderingen hiervoor zijn de workshops Liefdevolle massage, waarin je je partner leert masseren, in dat geval zorg je al samen dat je elkaar kan masseren en dus al een model hebt. Ook bij de workshop "Leer masseren" doe je dit veelal al direct met iemand samen.

Wanneer je de workshop wil gaan volgen, is het vaak handig om in je omgeving rond te kijken of je een vriend(in), partner of ouder hebt die eventueel model wil en na overleg ook kan zijn (er mogen geen contra-indicaties aanwezig zijn). Het kan echter een voordeel zijn om gebruik te maken van een model. Hij of zij is vaak objectiever ten opzichte van een bekende en daarnaast oefen je gelijk op iemand anders die je mogelijk al kent, waardoor ook andere aspecten beter getraind kunnen worden, zoals palpatie. Wanneer je graag een model wil, kun je dit aangeven bij de opmerkingen bij je reservering. Geef s.v.p. wel even de tijd om een match voor je te maken. Het is daarom raadzaam om de afspraak tenminste 2 weken vooruit te plannen.

 

Ik wil me aanmelden als massage model!

Wil je graag model zijn voor één van de cursisten? Ook dat is héél goed mogelijk. Wel is het goed om te weten dat je als model niet geheel vrijblijvend bent. Er wordt wel wat van jou verwacht als model;

 • Dat je je aan je afspraak houd op het moment dat je gematcht word met een cursist. Kun je last minute niet? Zorg dan zelf voor een vervanger en laat dit even per e-mail weten. Wanneer je je wil afmelden, doe dit dan tenminste 5 dagen voor aanvang van de afspraak. 
 • Je bent in staat een vergelijkende feedback te kunnen geven tussen de cursist en de instructeur.
 • Je gezondheid is in orde. De cursist heeft er niet veel aan wanneer je (lokale) contra-indicaties hebt waardoor hij of zij niet de gehele massage kan oefenen. Dit is bovendien ook voor je eigen gezondheid en veiligheid van belang. Geef daarom waarheidsgetrouw aan of je medicatie, aandoeningen of ziekten hebt. 
 • Voor jou als model is het kostenloos om model te zijn voor de cursist. Daarentegen ontvang je tevens ook géén (financiële) vergoeding als model.

Model aanmelden
 1. Geslacht:(*)


  Ongeldige invoer
 2. Voor- en achternaam:(*)
  Ongeldige invoer
 3. Adres:(*)
  Ongeldige invoer
 4. Postcode en woonplaats:(*)
  Ongeldige invoer
 5. Telefoonnummer: (bv. 06-12345678)(*)
  Ongeldige invoer
 6. E-mail:(*)
  Ongeldige invoer
 7. Binnen welke leeftijdscategorie val je?(*)


  Ongeldige invoer
 8. Welke dagdelen ben je eventueel beschikbaar? (Je kan per aanvraag altijd weigeren)(*)

  Ongeldige invoer
 9. Heb je aandoeningen, ziekten, allergieën etc. waar rekening mee moet worden gehouden? Indien je medicatie gebruikt, ook hier aangeven.(*)
  Ongeldige invoer
 10. Nu komt er een beetje een gekke opdracht: In de onderstaande twee afbeeldingen vind je 10 verschillen. Ik zou graag van jou willen weten welke verschillen jij ziet en dat je deze beschrijft in de box die eronder staat. Van jou als massagemodel word namelijk verwacht dat je, wanneer model ligt goed verschillen kunt waarnemen en terug kan geven aan de cursist zodat hij of zij er alleen maar van kan leren.
 11. Welke verschillen heb je gezien?(*)
  Ongeldige invoer

 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee