Workshop Fibrocuppingmassage

 

Van de Fibrocuppingmassage zijn twee verschillende workshops ontwikkeld waarbij de partner, de vriend(in) of ouder(s) leren om de massage gericht te geven bij de persoon met fibromyalgie. Deze workshop kan eveneens gevolgd worden door (professionele) masseurs of therapeuten. De opzet is echter erg laagdrempelig. Beide workshops worden uitsluitend een op een gegeven in de massagepraktijk te Groningen, maar kunnen desgewenst ook op locatie plaatsvinden. De massage is relatief licht om te geven en daardoor vormt deze behandeling geen zware fysieke belasting voor de behandelaar.

Anatomie en fysiologie centraal

Tijdens de workshop staan de anatomie en fysiologie centraal. Omdat je waarschijnlijk niet geschoold hierin bent (althans, dat is mijn uitgangspunt), zal een deel van de workshop bestaan uit het voelen van spierweefsel en hoe je eventuele verschillen in het weefsel kunt opmerken. Daarnaast wordt behandeld wat fibromyalgie inhoudt vanuit een fysiologische en anatomische benadering en tenslotte bespreken we de anatomie van de spieren in het gebied dat behandeld zal worden. Al deze informatie wordt uiteraard verstrekt in het cursusmateriaal dat je mee naar huis krijgt. Er is gekozen om het lichaam over twee workshops te verdelen, omdat de informatiedichtheid anders te hoog ligt voor dit type massage. Immers, de behandeling heeft een therapeutisch karakter en daarom heb ik de voorkeur om het liever twee keer goed uit te leggen dan dat er in één bijeenkomst te veel informatie wordt gegeven, waardoor je een deel weer kunt vergeten.

 

 

 

Volg beide workshops en krijg korting!

 

 

Je kan ook beide workshops komen volgen. In dat geval is het mogelijk een korting te krijgen wanneer je:
• beide workshops in een keer reserveert in het online reserveersysteem. Het verdient de aanbeveling om er twee tot drie weken tussen te laten, zodat je zelf kunt oefenen en eventuele vragen kunt stellen bij de tweede workshop.
• de tweede workshop plant binnen uiterlijk zes weken na aanvang van de eerste workshop.
• beide workshops betaalt na afloop van de eerste workshop.
• je afziet van de tweede cuppingset (normaal krijg je bij de workshop een cuppingset).

Wanneer je ervoor kiest om korting te krijgen, dan betaal je voor beide workshops € 175,- incl. btw (tarief in de massagepraktijk), in plaats van € 210,-. Daarmee bespaar je dus € 35,-!

Workshop reserveren

Je kan de workshop Fibrocuppingmassage reserveren in het online reserveersysteem. Onder de “Soort massage” vind je deze massage vrijwel onderaan bij de andere privéworkshops. Op het moment dat je de workshop boekt, staat deze ook gelijk vast. Je ontvangt direct na het versturen een bevestiging in je scherm en in je mailbox. Indien je geen e-mail in je mailbox hebt ontvangen, moet je bij de spammappen kijken of de e-mail daar terecht is gekomen.

 

 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee