Workshop Spelen met geuren

De workshop aromatherapie "Spelen met geuren" is een praktische workshop waarbij je letterlijk gaat spelen met verschillende etherische oliën uit de productenlijn van Romano Sandee. De workshop kan op locatie gehouden worden bij je thuis als een homeparty, maar ook is het mogelijk om met één of twee personen deze workshop in de massagepraktijk in Groningen te volgen. Daarnaast word de workshop regelmatig als groepsworkshop ergens in Nederland aangeboden. Houd hiervoor de facebookpagina van de productenlijn in de gaten.

Programma workshop aromatherapie "Spelen met geuren"

  • Wat is aromatherapie nu eigenlijk?
  • Hoe nemen wij geuren waar en hoe kunnen de reacties zijn.
  • Wat zijn etherische oliën en wat is het verschil met een geur olie?
  • Waar moet je op letten bij het samenstellen van een aromacompositie?
  • Contra-indicaties bij gebruik verschillende oliën
  • Eigenschappen van de belangrijkste etherische oliën
  • Dosering van etherische oliën

Ikzelf ben niet zo van de theorie, ik behandel liever in de workshop de theorie aan de hand van wat je in de praktijk tegen komt, dus tijdens het componeren van de verschillende composities.

Praktijkervaring opdoen

De workshop zal vooral in het teken staan van praktijkervaring opdoen. Dat betekent in deze workshop: lekker aan de slag gaan met de etherische oliën van Romano Sandee, oftewel: spelen met geuren. Alle etherische oliën uit de lijn van Romano Sandee worden meegenomen, die in elk geval geroken kunnen worden. Qua gebruik van de etherische oliën in de workshop word enkel alleen Rooms-kamille uitgesloten, omdat ik graag de prijs van de workshop laagdrempelig wens te houden.

Tijdens de workshop ga je (of heb je de mogelijkheid tot) de volgende producten maken:
2 keer 50 ml massageolie
1 keer 50 ml badolie
1 keer 50 ml bodylotion
2 keer 50 ml bad/doucheschuim
Uiteindelijk is het afhankelijk van de tijd, hoe snel we er door gaan in welke mate we alle producten kunnen maken. Er word gerekend op het bovenstaande qua materiaal wat er ook meegenomen gaat worden op de locatie.

Er word tevens tussentijds even een pauze gehouden, omdat je met veel geuren werkt word dit na aan bepaald moment gewoon te veel, daarom is het ventileren, frisse lucht inademen, noodzakelijk wil je verschillende geuren kunnen blijven ruiken.

Wat zit er inbegrepen bij deze workshop?

Deze workshop is inclusief:

  • Boekwerk over het theoretische deel (ca. 50 pagina's), inclusief een overzicht van alle etherische oliën van Romano Sandee
  • Een leuke "zelftest" met welke etherische olie bij welke karaktereigenschappen passen
  • Het gebruik van de basisproducten, dus de massageolie, badolie, bodylotion en bad/doucheschuim
  • Het gebruik van de etherische oliën
  • Professionele begeleiding door Romano Sandee zelf


Praktische informatie

Voor wie? Voor iedereen die wat wil leren over aromatherapie. Het niveau ligt op beginnersniveau. Zowel mensen die het voor de hobby doen als voor hun praktijk zijn welkom in deze workshop.
Hoe lang duurt de workshop? Bij een privé workshop in de praktijk maximaal 1 uur. Bij een groepsworkshop 1,5 á 2 uur.
Minimaal aantal deelnemers groepsworkshop: 6
Maximaal aantal deelnemers: 20 
Tarief workshop (inclusief 21% btw):

Privé workshop in de massagepraktijk: € 70,- (je krijgt alleen les), tweede persoon gelijktijdig betaald € 35,- meer.

Groepsworkshop bij je thuis: € 30,- per persoon, minimaal 6 personen. Daarbij komt nog een reiskostenvergoeding en eventueel verblijfskosten, afhankelijk van de afstand en dagdeel waarop de workshop gehouden. Neem hierover contact met mij op.

 

Reservering en betaling

De privé workshop aromatherapie is te reserveren in het online reserveersysteem. Voor een groepsworkshop bi je thuis kun je met mij contact opnemen met daarbij een aantal data waarop je eventueel de workshop zou willen doen. Je hebt de meeste kans dat een datum door kan gaan wanneer deze tenminste vier weken vooruit gepland word.

De betaling vindt plaats op de locatie of in de massagepraktijk. Je kan ter plaatse betalen op de volgende wijzen: PIN transactie, VISA, Mastercard, American Express of VVV Cadeaubonnen. Heb je een andere cadeaubon waar massagepraktijk Romano Sandee bij aangesloten is, kan op maat een aanbod worden gemaakt. Ik geef de voorkeur aan een PIN betaling, VISA, Mastercard of American Express. Het is ook mogelijk de betaling vooraf per bankoverschrijving te voldoen. Vermeld daarbij dan de datum van de workshop.

Kan ik ter plaatse ook producten van Romano Sandee ruiken, voelen en kopen?

Ja, dat is gedeeltelijk mogelijk. Geef vooraf aan welke producten het om gaat, zoad ik deze producten ook kan meenemen. Mocht ik toch onverhoopt iets niet meer hebben in de gewenste volume en je zou het graag willen hebben, betaal je ter plaatse de bestelling en krijg je het per post zo spoedig mogelijk nageleverd, mits ik het ook op voorraad heb. Bekijk het gehele assortiment in de webwinkel.

  1. Snel contact!

  2. Wat wil je doen?(*)
    Ongeldige invoer
  3. Naam(*)
    Geen naam ingevuld
  4. Telefoonnummer(*)
    Geen telefoonnummer ingevuld
  5. E-mailadres(*)
    Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
  6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
  7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
    Ongeldige invoer
  8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
  9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

    Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
  10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
  11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

    Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
  12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

    Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
  13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
  14. Je 1e voorkeur:(*)
    Ongeldige invoer
  15. Je 2e voorkeur:(*)
    Ongeldige invoer
  16. Je 3e voorkeur:
    Ongeldige invoer
  17. Welke duur van de massage wil je?(*)
    Ongeldige invoer
  18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
    Ongeldige invoer
  19. Onderwerp:
    Ongeldige invoer
  20. Toelichting of vragen:
    Ongeldige invoer
  21. Ongeldige invoer
  22. Akkoord?(*)
    Ongeldige invoer
  23. Ik wil antwoord per:(*)


    Ongeldige invoer
  24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee