Romano Massage® Cursus

Wil je een massage in je praktijk aanbieden die exclusief is en een volledige belevenis aanbied aan je cliënten of klanten, dan is de Romano Massage® een massagevorm die je niet mag missen in je praktijk. De Romano Massage® is exclusief en heeft een maximum aantal masseurs aangesteld die deze massagevorm mogen uitoefenen binnen de Benelux van 50 masseurs (bedrijven). Met de Romano Massage® neem je je cliënt mee terug in de tijd, de Romeinse tijd, waarbij je door alle zintuigen te prikkelen het gevoel geeft dat ze even in een andere wereld zijn. De Romano Massage® word daarmee zo authentiek mogelijk gegeven.

Inhoud cursus

 • Geschiedenis Romeins tijdperk
 • Contra-indicaties
 • Beleving vanuit de cliënt
 • Zintuigen- Massage
 • Gebruik merknaam en licentie

De cursus zal worden gegeven indien er interesse is bij 4 of meer mensen in een groep. In dit geval duurt een cursusdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Daarnaast kun je de cursus privé (in mijn praktijk) of binnen je bedrijf volgen. In dat geval neemt de cursus ongeveer 3 uur in beslag. Hiervoor maak ik samen met jou een afspraak.

Licentieprogramma

De Romano Massage® is een compleet programma waar een licentieprogramma aan vast zit. Dit is om ervoor te zorgen als een cliënt nu een massage in Groningen krijgt of in Brussel, de massage moet identiek en authentiek zijn aan de Romeinse stijl en beleving. Jaarlijks zal er een terugkomdag worden georganiseerd waarbij de technieken opnieuw worden doorgenomen en je een gevorderde cursusdag krijgt. Kwaliteit is hierin het belangrijkste. Jaarlijks krijg je hier een verlenging van op papier, waarmee je kunt aantonen een erkend Romano Massage® masseur te zijn. Als licentiehouder kom je tevens op de website www.romanomassage.nl te staan.

Toelatingseisen

Om de Romano Massage® cursus te mogen doen, dien je al werkzaam te zijn bij een massagepraktijk of wellnesscentre en al ervaring te hebben met masseren. Voor beginners is deze cursus niet geschikt. Als cursist dien je ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel.

Kosten

Na het volgen van de cursus krijg je tevens 1 jaar licentie van de Romano Massage®. De cursus is inclusief lunch. De cursus wordt gegeven in een kleine groep cursisten van minimaal 4 personen en maximaal 10 personen.

Eenmanszaak (maximaal 1 persoon werkzaam in het bedrijf):

 • Cursus: € 150,- excl. 21% BTW per persoon
 • Licentie: € 100,- excl. 21% BTW per persoon

Klein bedrijf (maximaal 5 personen werkzaam in het bedrijf):

 • Cursus: € 300,- excl. 21% BTW per persoon
 • Licentie: € 175,- excl. 21% BTW per persoon

Klein bedrijf (maximaal 10 personen werkzaam in het bedrijf):

 • Cursus: € 450,- excl. 21% BTW per persoon
 • Licentie: € 250,- excl. 21% BTW per persoon

Midden bedrijf (meer dan 10 personen werkzaam in het bedrijf):

 • Cursus: € 600,- excl. 21% BTW per persoon
 • Licentie: € 400,- excl. 21% BTW per persoon

Privécursus

Bij het volgen van een privécursus in mijn praktijk betaal je € 200,- excl. 21% BTW. Wil je graag bij jouw eigen praktijk de cursus volgen, dan komt hier een kilometerheffing overheen van € 0,19 per gereden kilometer.

 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee