Cursus Anti-katermassage (voor professionals)

Wil je een unieke massage in je massagepraktijk? Dan is de Anti-katermassage iets wat niet mag ontbreken. Deze nieuwe massage, die van zowel de regionale als nationale media al de nodige aandacht heeft weten te trekken, is gericht om de klachten van een kater te verlichten op basis van de Oosterse reflexpunten op de rug. Hiermee is de Anti-katermassage niet alleen interessant voor masseurs die graag met de massagetafel werken, maar is deze zeker interessant voor mensen die op locatie werken met de massagestoel. Tijdens deze cursus worden beide massages aangeleerd.

 

Programma

Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende punten:
• Wat een kater is
• Hoe een kater wordt afgebroken in het lichaam
• Wat de huidige antikatermiddelen zijn
• Hoe de speciale Antikatermassageolie gemaakt wordt
• Wat de ontra-indicaties zijn
• Hoe de massage wordt opgebouwd
• Hoe de masage zelf verloopt
• Wat de resultaten zijn

 

Voor wie?

De cursus is uitsluitend bestemd voor professionele masseurs of  mensen die van plan zijn professioneel te masseren. Basiskennis van de anatomie is echter handig en het is nodig om al enige massage-ervaring op zak te hebben. Deze cursus is niet geschikt voor de beginnende masseur.

Wanneer?

De Anti-katermassagecursus voor professionals wordt op dit moment uitsluitend op individuele basis gegeven. Indien er een grote groep masseurs gelijktijdig de cursus wil doen, worden er ook groepslessen gegeven. Het is eventueel wel mogelijk om in tweetallen de cursus te doen, zodat je op elkaar oefent en zowel de massage leert geven als ervaren. De duur van de cursus is ongeveer 3 uur. De cursus wordt uitsluitend op afspraak gegeven en kan tevens 's avonds of in het weekend plaatsvinden.

Kosten?

De kosten van de cursus bedragen per persoon (individuele cursus): € 200,-  excl. 21% BTW. De kosten zijn inclusief een gratis link op www.antikatermassage.nl gedurende 1 jaar, die verwijst naar jouw website. De kosten van deze cursus zijn aftrekbaar bij de Belastingdienst als scholingskosten.

 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee