Massage cursussen en workshops

Je wil graag een massage leren geven aan een ander? Dat is mogelijk bij massagepraktijk Romano Sandee. Er zijn verschillende massageworkshops en massagecursussen verkrijgbaar voor zowel de startende masseur of hobbyist tot aan de professionele masseur of fysiotherapeut. Alle workshops en cursussen worden altijd één op één gegeven in de massagepraktijk.

Massagecursus voor beginners en hobbyisten

Heb je nog nooit een massagecursus gevolgd, maar wil je het masseren graag leren? Dan zijn de massageworkshops uit de categorie beginners en hobbyisten iets wat bij je past. Je kan kiezen voor een specifieke massagetechniek, bijvoorbeeld de klassieke massage. Maar je kan er ook voor kiezen om een workshop op maat te leren. Met de workshop “Leer masseren” leert Romano Sandee jou de massagegrepen die uitgaan van jouw persoonlijke leerwens. Deze grepen komen voort uit alle mogelijke massagetechnieken die bij jouw niveau passen.

Wanneer je graag samen met je partner een massage wil leren, dan biedt de workshop “Liefdevol masseren” de uitkomst. De workshop wordt gegeven op basis van een leerwens, wat betekent dat afhankelijk van je eigen leerwens je op dat gebied bepaalde massagegrepen leert, ongeacht of het ontspannende of klachtgerichte leerwensen zijn: het is allemaal mogelijk in deze maatwerk workshop.

Massagecursus voor gevorderden en (semi-)professionals

Masseer je al een tijdje en heb je tevens kennis gekregen van anatomie of fysiologie? Dan zijn de massagecursussen voor gevorderden en (semi-)professionals iets voor jou. Er zijn verschillende trainingen die één op één gegeven worden. Je kunt daarbij kiezen om zelf een model mee te nemen of om om met één van de massagemodellen uit de database van massagepraktijk Romano Sandee te oefenen, waardoor je een objectievere feedback krijgt van het model. Eén van de topworkshops voor professionals is de workshop cuppingtherapie, die vooral ontlastend is voor de handen en gewrichten van de masseur of fysiotherapeut. De workshop is daarom zeker een meerwaarde voor de langetermijneffect, zowel voor de masseur als voor degene die de massage ondergaat.

Massagecursussen mogelijk belastingaftrekbaar

Massagecursussen en workshops zijn mogelijk aftrekbaar bij de belastingdienst. De voorwaarde om dit te kunnen aftrekken bij de belastingdienst over de te betalen inkomstenbelasting is dat je de workshop of cursus die je volgt gaat gebruiken om inkomsten te verwerven, hetzij in een eigen praktijk of in loondienst. De belastingdienst heeft een drempelbedrag van € 250,-, boven dit bedrag kun je de kosten aftrekken van de inkomstenbelasting bij de aangifte van het belastingjaar. De voorwaarde is dan wel dat je de workshop zelf heb bekostigd en er geen vergoeding voor hebt ontvangen van je werkgever of bij toekomstige zelfstandige ondernemers op de balans hebt afgetrokken als bedrijfskosten.

 

Zie meer op de website van de belastingdienst.

 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee