Overnachten in Groningen

Wanneer je een massage of workshop wil boeken en Groningen is te ver weg, dan is overnachten in Groningen de uitkomst. Ikzelf bied dergelijke faciliteiten niet, omdat ik mijn massagepraktijk aan huis heb. Wel zijn er een aantal plaatsen in Groningen waar je kan overnachten die ik van harte aanbeveel.

Bijzonder overnachten

Wil je graag bijzonder overnachten? Dan zou ik de volgende adressen aanbevelen:
In het Scandinavisch dorp staan blokhutten waarin je kan overnachten. In een heerlijk rustige omgeving kun je helemaal tot rust komen.
Scandinavisch dorp
Oude Badweg 1
9766 TJ Eelderwolde
Reserveer online bij het Scandinavisch dorp
In het Asgard Hotel (centrum Groningen) wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen en streeft men een ecologisch verantwoorde bedrijfsvoering na.
Asgard Hotel
Ganzevoortsingel 2-1
9711 AL Groningen
Reserveer online bij het Asgard Hotel
Bij "Stee in Stad" overnacht je in de wijken van Groningen, waarbij er negen thema-hotelkamers zijn ontwikkeld in drie bovenwoningen. Ideaal als je de stad wil ontdekken als tijdelijke inwoner van de stad.
Stee in Stad
Floresplein 21
9715 HH Groningen
Reserveer online bij Stee in Stad

Hotels in Groningen

Verschillende hotels in het centrum van Groningen zijn:
Martini Hotel
Gedempte Zuiderdiep 8
9711 HG Groningen
Reserveer online bij het Martini Hotel
Hampshire Hotel Groningen Centrum
Radesingel 50
9711 EK Groningen
Reserveer online bij Hampshire Hotel

Budgethotels en -hostels in Groningen

Let je op je budget? Dan kan een budgethotel of -hostel een uitkomst bieden. In Groningen kennen we er twee:
Bud Gett
Rademarkt 3-3A
9711 CS Groningen
Reserveer online bij Bud Gett
Simplon Jongerenhotel
Boterdiep 73-2
9712 LL Groningen
Reserveer online bij Simplon Jongerenhotel

 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee