Weekendje Groningen

Heb je een cadeaubon of cadeauvoucher gekregen, maar moet je daarvoor naar Groningen komen, dan is het natuurlijk heel leuk om er een weekendje Groningen van te maken. De ervaring leert dat er veel mensen van massagepraktijk Romano Sandee die een cadeaubon krijgen, niet uit de stad Groningen komen. Om deze reden vind je op de volgende pagina's verschillende tips van bezienswaardigheden waarvan ik als geboren en getogen Groninger zeg: dat moet je gezien of geproefd hebben. Daarnaast zijn het de tips die gevormd zijn door mijn persoonlijke voorkeuren en interesses.

Genoeg te doen in Groningen

Op deze manier is het reizen, wat voor sommige mensen meer dan twee uur is, goed te overzien en kun je het combineren met een dagje, of een weekendje in Groningen. Een plek waar veel mensen nog nooit zijn geweest, of slechts een enkele keer.
Ik heb op mijn website daarvoor de volgende categorieën gemaakt:
• Overnachten in Groningen
• Uit eten in Groningen
• Te zien in Groningen

Massages en workshops

Wat is er nu fijner om samen met je partner het weekend een massage aan elkaar te leren geven met de workshop Liefdevolle massage en daarnaast de rest van het weekend lekker te ontspannen in de stad Groningen: de stad die leeft, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wanneer een workshop massage niet voor je weggelegd is, kun je natuurlijk ook kiezen uit verschillende ontspannende massages of therapeutische massages. Met de ruim 20 vormen van massage, workshops en arrangementen is er voor ieder wat wils bij mijn massagepraktijk aan huis. Daarnaast kun je eenvoudig online reserveren, tot 4 uur voor de aanvangtijd*. De massagepraktijk heeft 3 dagen per week een avondopenstelling en is daarnaast elke zaterdag standaard geopend.

 

* Bij sommige arrangementen of massages is dit niet mogelijk, bijvoorbeeld wanneer chocolade-olie gemaakt moet worden of er andere verse producten verwerkt worden, zoals bij de Romano Massage®.

 

 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee