Massagepraktijk Romano Sandee

Bekijk massagepraktijk Romano Sandee van binnen

Adres:

Bedumerstraat 115a
9716 BG Groningen

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Like de massagepraktijk op Facebook 

Lees meer over de bereikbaarheid van de massagepraktijk aan huis.

Telefoonnummer: 06 - 3014 2725 
Dit telefoonnummer is een rechtstreeks nummer van massagepraktijk Romano Sandee. Bij geen gehoor kun je een voice mail bericht inspreken. Je wordt dan zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 72 uur voor het eerst teruggebeld met een afgeschermd nummer. Je kan ook het bel-mij-terug-formulier gebruiken hier rechts. Voor het maken van een telefonische afspraak word het standaard tarief in rekening gebracht. Bij het maken van een online afspraak krijgt u altijd een korting conform de pagina Tarieven.

 

Heb je een vraag? Bekijk eerst onderstaand de veel gestelde vragen. Wellicht dat jouw antwoord hier al bij vermeld staat!

Indicatie reactietijd

Contactmethode: Indicatie reactietijd:
E-mail of e-mailformulier: Doorgaans binnen 12 uur, maximaal 72 uur.
Snel contact verzoek per telefoon: Bij optie z.s.m.: Uiterlijk binnen 5 uur, maximaal 72 uur
Privébericht Facebook: Doorgaans binnen 1 uur, maximaal 24 uur

De tijd kan langer worden rondom de weekenden en tijdens feestdagen. Via Facebook word 7 dagen per week antwoorden gegeven op berichten.

Algemene bedrijfsgegevens:

KVK-nummer: 02100707
BTW-nummer: NL031553126B01
IBAN: NL32 ASNB 0942 5140 84 ten name van Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen.

Bekijk de locatie op Google Maps.

Andere vragen

Heb je een andere vraag? Bekijk onderstaand de veelgestelde vragen of neem contact met mij op via het contactformulier.

 

 

Contactformulier
 1. Aanhef
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 3. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 4. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 5. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 6. Adres
  Ongeldige invoer
 7. Postcode
  Ongeldige invoer
 8. Woonplaats
  Ongeldige invoer
 9. Onderwerp:(*)
  Ongeldige invoer
 10. Je kan zelf online je afspraak inboeken op het online reserveersysteem. Wanneer u online reserveert krijg je korting op jouw reservering. Afhankelijk van de gekozen dienst, kan je korting oplopen tot € 20,-.
 11. Het is soms mogelijk om buiten de openingstijden te reserveren. Dit is uiteraard afhankelijk van de privé-agenda van Romano Sandee. Vermeld dan ook bij opmerkingen een aantal mogelijke data.

  Belangrijk! Buiten de openingstijden geldt een toeslag van 25% op het normale tarief met een minimum van € 10,-. Daarnaast is het niet mogelijk gebruik te maken van aanbiedingen.
 12. Lukt het niet om te reserveren? Bekijk ook eens de pagina Hoe reserveer ik? voor hulp.

  Lukt het nog niet? Geef dan aan in het opmerkingen veld waarom het niet lukt en wat je zelf al hebt geprobeerd. Laat ook duidelijk weten dat je akkoord bent met de Algemene voorwaarden door de zin op te nemen: "Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden".
 13. Voor welke etherische oliën wilt u een prijsopgave? En voor hoeveel ml?
  Ongeldige invoer
 14. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 15. Kies de juiste optie:(*)
  Ongeldige invoer

 

 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee