Cadeaubon massage

Cadeaubon Romano Sandee Massagepraktijk te Groningen en productenlijn 2

Massage cadeau geven

Wat is er nu leuker dan iemand een beleving cadeau geven? Een massage of een massage-arrangement naar keuze biedt hierin uitkomst. Je kunt iemand ook een cadeaubon geven. De cadeaubon kan iemand kan verzilveren voor een massage, arrangement of product, naar keuze van de ontvanger. 

Cadeaubon multifunctioneel

De cadeaubon van Romano Sandee is multifunctioneel. Je kan de cadeaubon zowel besteden bij massagepraktijk Romano Sandee, waar je keuze hebt uit ruim twintig vormen van massage, diverse workshops en arrangementen. Daarmee heeft de ontvanger in elk geval een vrije keuze in hoe hij of zij de bon wil gaan besteden.

Daarnaast kun je met deze zelfde cadeaubon ook producten kopen in de massagepraktijk die handig zijn bij het geven van massages, zoals de thuiscursus Cuppingtherapie met daarbij een cuppingset of ter ondersteuning van rugklachten een backstretcher.

De cadeaubon is vijf jaar geldig vanaf de uitgiftedatum. Dat biedt genoeg tijd om je cadeaubon te besteden.

Prijs cadeaubon

Bij de cadeaubon kun je zelf bepalen van welke waarde je de bon wil ontvangen. Echter wil je natuurlijk wél een cadeaubon geven waarmee de ontvanger ook wat kan. Raadpleeg daarom de tarieven voor het moment dat je een cadeaubon wil aankopen.

Wel geldt er een minimum tarief waarvoor ik een cadeaubon naar je toe stuur. Het minimum tarief bedraagt € 10,-. De bon word dan verzonden met een Track&trace, zodat je kan volgen waar de bon is en wanneer je deze thuis kan verwachten.

Bij cadeaubonnen van € 75,- en hoger, zal de cadeaubon verder worden aangekleed met een leuk cadeautje bij de bon.

Cadeaubon laten toesturen

Je kunt de cadeaubon toe laten sturen. Maak daarvoor het gewenste bedrag over naar IBAN NL32 ASNB 0942 5140 84 ten name van Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen o.v.v. je cadeaubon. Doe dit in combinatie met een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat ik ook weet naar welk adres de cadeaubon verstuurd moet worden. Na ontvangst van de betaling word uiterlijk binnen 3 werkdagen je cadeaubon verstuurd.

Maak hierbij ten alle tijden een bedrag van € 4,- erbij over voor de verzendkosten.

Cadeaubon ophalen in de massagepraktijk

Je kan er ook voor kiezen om de cadeaubon op te halen in de massagepraktijk te Groningen. Maak dan via het online reserveersysteem een afhaalafspraak van maximaal 10 minuten, waarna je de kaart in de massagepraktijk direct kunt afrekenen en meenemen. Ook is het in de praktijk mogelijk producten mee te nemen: het is dan wel handig om bij je reservering aan te geven welke producten bij het veld opmerkingen. Geef in dit veld ook aan welke waarde je cadeaubon moet hebben en op welke naam deze mag komen te staan. Dan zorg ik dat alles klaar ligt voor je wanneer je hier komt. Je kan ook een e-mail sturen om (indien tijden niet passen zoals in het reserveersysteem staan) met een alternatieve datum en tijd.

 1. Snel contact!

 2. Wat wil je doen?(*)
  Ongeldige invoer
 3. Naam(*)
  Geen naam ingevuld
 4. Telefoonnummer(*)
  Geen telefoonnummer ingevuld
 5. E-mailadres(*)
  Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
 6. Indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang word geannuleerd, ben je conform de algemene voorwaarden verplicht de massage te voldoen. Indien het een massage(workshop) is met een waarde van meer dan € 100,-, dient de afspraak tenminste 72 uur voor aanvang geannuleerd te worden om dit kosteloos te kunnen doen. Het tijdstip van melden / klikken op verzenden is daarbij bindend.
 7. Wanneer en hoe laat was de geplande afspraak?
  Ongeldige invoer
 8. Je kunt online reserveren via het reserveersysteem. Het online reserveerysteem weergeeft de actuele beschikbaarheid binnen de openingstijden. Je kan tot 5 uur voor aanvang hier een reservering plaatsen.
 9. Wanneer online reserveren niet lukt, kun je een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier waarin je de benodigde gegevens van je naam, telefoonnummer en e-mailadres, de gewenste massage en van hoe lang aangeeft. Daarnaast geef je minimaal 2 opties op wanneer je deze wil boeken, voor het geval het mogelijk al bezet is geraakt in de periode tussen de e-mail zending en dat ik voor jouw de reservering kan plaatsen.

  Je kan ook telefonisch reserveren: bel dan naar het nummer 06 - 3014 2725. In veel gevallen zul je de voice mail aan de lijn krijgen. Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een telefonische afspraak, uiterlijk binnen 72 uur word de eerste belpoging ondernomen. De korting op online reserveren vervalt wanneer je op een andere wijze reserveert dan via het online reserveersysteem.
 10. Ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom is er een online keuzehulp gemaakt waarbij je aan de hand van verschillende vragen je een advies word aangereikt welke massage ik zou adviseren voor jou.
 11. Je kunt bellen met het telefoonnummer 06 - 3014 2725 om een afspraak per telefoon te maken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken, waarna ik je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 72 uur) terug bel met een afgeschermd nummer.

  Wanneer je online reserveert ontvang je een korting op de massage. Zie daarvoor de tarievenpagina.
 12. In het reserveersysteem word een tijdsvak van 5 uur gehanteerd voor aanvang van een massage. Toch kan het zijn dat je echt nog een massage nodig bent binnen deze tijd. Dan kun je dit formulier verzenden voor een spoedafspraak en zal ik je erover terug bellen. Ook kun je bellen naar 06 - 3014 2725 voor het maken van een afspraak. Echter kán het zo zijn dat ik je verzoek niet tijdig zie, je telefoon niet heb kunnen aannemen of reeds andere (privé)afspraken heb.

  Zie ik je spoed verzoek tijdig en kan er een afspraak plaatsvinden, dan zal ik door de aard van spoed een toeslag rekenen van 25% op het normale tarief. Bij spoedafspraken is het alleen mogelijk per PIN te betalen, het is dus niet mogelijk om spoedafspraken te maken en te voldoen met een cadeaubon.
 13. Vul hieronder 3 data in dat je zou kunnen met daarbij een tijd. Wanneer het je niet uit maakt qua tijdstip, geef dan een tijdvak aan, bijv. middag. Dan krijg je een afspraakvoorstel daarop aangepast mits mijn persoonlijke agenda dit toelaat.
 14. Je 1e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 15. Je 2e voorkeur:(*)
  Ongeldige invoer
 16. Je 3e voorkeur:
  Ongeldige invoer
 17. Welke duur van de massage wil je?(*)
  Ongeldige invoer
 18. Welke massage(workshop) zou je willen reserveren?(*)
  Ongeldige invoer
 19. Onderwerp:
  Ongeldige invoer
 20. Toelichting of vragen:
  Ongeldige invoer
 21. Ongeldige invoer
 22. Akkoord?(*)
  Ongeldige invoer
 23. Ik wil antwoord per:(*)


  Ongeldige invoer
 24. Nog niet aangevinkt
© 2018 Romano Sandee